Aydınspor 1923 Transferi Tamamladı - Son Dakika
Spor

Aydınspor 1923 Transferi Tamamladı

Aydınspor 1923 Transferi Tamamladı

Teknik direktör Özkara: "Bu takımın sahasında yenilmeyecek, deplasmanda çok kazanacak bir oyun yapısı olacak"

12.07.2013 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Hüsnü Özkara, "Bu takımın sahasında yenilmeyecek, deplasmanda çok kazanacak bir oyun yapısı olacak" dedi.

Kulüp binasında teknik direktör Hüsnü Özkara ile basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Süha Bayırlı, dış transferde Medical Park Antalyaspor'un genç oyuncusu Baran Yardımcı ile İnegölspor'un forveti Mümin Aysever ile anlaştıklarını ve transferi tamamladıklarını kaydetti. Yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Bayırlı, tüm Aydın halkından destek beklediklerini söyledi.

Bayırlı, bu sezon açık tribün kombine biletlerinin 100, kapalı tribün kombinelerinin ise 400 liradan satılacağını, şirketleşme olayının tamamlandığını, yeni alınan kulüp otobüsünün de önümüzdeki hafta geleceğini ifade etti.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara da iskeleti bozulmayan takıma 12 takviye yaptıklarını, dinamik bir ekip oluşturduklarını kaydetti. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Topuk Yaylası'nda 13 günlük kamp yapacaklarını söyleyen Özkara,  burada 3 hazırlık karşılaşması oynayacaklarını belirtti.

Özkara, 2. Lig'in çok zor olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Ayaklarımızı yere sağlam basacağız. Takımıma çok güveniyorum. Oynayana, oynatana, seyredene zevk veren bir takım yaratmak istiyoruz. Yaptığımız transferler, biribiri tanıyan, karakterli oyunculardan oluştu. Bu takımın sahasında yenilmeyecek, deplasmanda çok kazanacak bir oyun yapısı olacak. Pazar günleri Aydın'a hareketlilik getireceğiz."

Basın toplantısının ardından daha önce anlaşıldıkları duyurulan Fırat Sağesen, Kazım Sarı, Fatih Kemikler, Sefa Aksoy, Ahmet Kesim, Özgür Uysal Hakan Macit ile 2'şer yıllık sözleşme imzalandı.

Son transferler Baran Yardımcı ile Mümin Aysever'in yarın Aydın'a geleceği, iç transferde Erdi Bakırcı ve Uğur Aslan Kuru'nun sözleşmelerinin 1'er yıl daha uzatıldığı bildirildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aydınspor 1923 Transferi Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement