Ayvalıkgücü Belediyespor, Sezonu Açtı - Son Dakika
Spor

Ayvalıkgücü Belediyespor, Sezonu Açtı

Ayvalıkgücü Belediyespor, Sezonu Açtı

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Ayvalıkgücü Belediyespor, yeni sezon açılışını gerçekleştirdi.

18.09.2016 10:09

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Ayvalıkgücü Belediyespor, yeni sezon açılışını gerçekleştirdi.

Sezon başından bu yana 13 transfer gerçekleştiren Ayvalıkgücü Belediyespor, son bir hafta içinde Gönenspor'dan Mehmet Şen, Kınık Spor'dan Yusuf Bahadır Karahan ve Niğde Belediyespor'dan Onur Ulaş'ı da kadrosuna katarak güçlü bir ekip oluşturdu.

Teknik direktörlüğünü Erman Güraçar, genel kaptanlığınıysa Erkan Göral'ın üstlendiği Ayvalıkgücü Belediyespor, çalışmalarını kendi tesislerinde gerçekleştirdi.

Genel kaptan Erkan Göral, açılışta yaptığı konuşmada, 25 Eylül Pazar günü başlayacak ligin ilk haftasında deplasmanda Yeşilova Spor ile karşılaşacaklarını aktardı.

Şampiyonluk için ciddi bir ekip kurduklarını belirten Göral, "Camia olarak ligin başlamasını heyecanla bekliyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayı Ayvalıkgücü Belediyespor'un olduğunu ligde oynayacağımız maçlarla ortaya koyacağız." dedi.

Teknik direktör Erman Güraçar ise grupta güçlü takımlar olduğunu vurgulayarak, "Yeşilova, Turgutlu Spor, Alaşehir Belediyespor da iyi kadro kurdu. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu sezon takımımızda Ayvalık ve bölgemizden 7 sporcunun bulunması bizim için önemli bir avantaj. Lige iyi bir başlangıç yaparak hedefimizin şampiyonluk olduğunu ilan ediyoruz." diye konuştu.

Sezon açılışında Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Vural, takımın yönetim kadrosu ve teknik ekip hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ayvalıkgücü Belediyespor, Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement