Balıkesirli İş Adamından Erciyesspor'a Şampiyonluk Primi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Balıkesirli İş Adamından Erciyesspor'a Şampiyonluk Primi

21.03.2013 14:26  Güncelleme: 12:18

Balıkesirli bir işadamı, Kayseri Erciyesspor'a 110 bin euro şampiyonluk primi vereceğini açıkladı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde çelik kapı imalatı ile uğraşan ve isminin açıklanmasını istemeyen Balıkesirli işadamı, Kayseri Erciyesspor'a 110 bin euro şampiyonluk primi vereceğini açıkladı. Aynı işadamı, gol kralının da Erciyesspor'dan çıkması halinde 15 bin euro prim vereceğini söyledi.

Grup 38 Taraftar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, kazandığı paranın bir kısmını Kayseri Erciyesspor'a vermeyi taahhüt eden işadamına, tüm taraftarlar adına teşekkür ettiklerini söyledi. İncialan, Balıkesirli işadamının duyarlılığını, Kayserili sanayicilerden de beklediklerini söyledi.

Kayseri Erciyesspor'un cumartesi günü Çaykur Rizespor'la erken final oynayacağını ve kazanması halinde şampiyonluk yolunda dev bir adım atacağını belirten İncialan, tüm Kayserililere seslenerek, bu maçta Kadir Has Stadyumu'nu doldurmaları çağrısında bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirli İş Adamından Erciyesspor'a Şampiyonluk Primi - Son Dakika


Advertisement