Bandırmaspor'da Başkan Kılkışlı Güven Tazeledi - Son Dakika
Spor

Bandırmaspor'da Başkan Kılkışlı Güven Tazeledi

Bandırmaspor\'da Başkan Kılkışlı Güven Tazeledi

Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı güven tazeledi.

25.06.2013 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma spor Başkanı Mehmet Kılkışlı güven tazeledi.

Ticaret Odası Konferans Salonu'nda yapılan ve Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'in de katıldığı genel kurulun divan başkanlığını Ahmet Gürel yaptı. Tek listenin aday olduğu genel kurula 188 üyeden 82'si katılırken, Mehmet Kılkışlı oyların tamamını alarak oy birliği ile yeniden başkan seçildi.

Kongrede söz alan Kılkışlı, spor kulüplerinin belediyeler olmadan ayakta duramayacağına dikkati çekerek, "Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'den birkaç talebimiz oldu. Bu isteklerimize kendisi olumlu yaklaştı, huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Hatta belediye başkan yardımcılarından Ozan Onur'un da yönetime girmesine yardımcı oldu. İnşallah önümüzdeki iki yıl yapılanma açısından iyi bir süreç olur. Yeni oluşumun Bandırmaspor'a başarılar getirmesini diliyorum" dedi.

Pekel ise, yeni yönetime başarı dileğinde bulunarak, sporseverlere kulübe verdikleri destek için teşekkür etti.

Bandırmaspor yönetim kurulu Ahmet Edin, Yaşar Bekdemir, Metin Yalçınkaya, Ozan Onur, Can Gülmezgil, Talip Yıldız, Hüseyin Baş, Bahadır Çolak, Ertunç İşbay, Tolga Tosun, Ünsal Yamaner, Mehmet Özbek ve Uğur Maral'dan oluştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bandırmaspor'da Başkan Kılkışlı Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement