Kulüp binasında düzenlenen törende son senesi opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeyi imzalayan Lukic, Banvitli yöneticilerin kendisini tercih etmesinden onur duyduğunu söyledi.
Banvit'in geleceği için önce Avrupa'da, daha sonra Beko Basketbol Ligi'nde başarılı olmaya çalışacaklarını belirten Lukic, "Banvit, doğru tercihler yapan bir kulüp. Sözleşmeyi imzaladığım dakikadan itibaren gelecek sezon için hazırlıklarımız başlıyor. Başarıyı yakalamak için maksimum çaba göstereceğiz" dedi.
Kulüp Başkanı Özkan Kılıç ise Lukic'e güvendiğini bildirdi. Onun hem Avrupa'da hem de yurt içinde başarılı olacağına inandığını anlatan Kılıç, "Öncelikli amacımız Türkiye Ligi değil, Avrupa Ligi ve altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncuların A takımda yer alması" diye konuştu.
Genel Menajer Turgay Çataloluk da kadro bakımından ellerinde hazır bir çatı bulunduğuna değinerek, en uygun sporcuları transfer edeceklerini dile getirdi.
Son Dakika › Spor › Banvit, Başantrenör Lukic ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?