Barca'ya Bir Darbe de Bilbao'dan - Son Dakika
Spor

Barca'ya Bir Darbe de Bilbao'dan

Barca\'ya Bir Darbe de Bilbao\'dan

Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Ajax’a kaybeden Barcelona, kötü performansını lige de yansıttı ve Athletic Bilbao deplasmanından mağlubiyetle ayrıldı.

02.12.2013 01:01

Bu  sezon gösterdiği performansla yenilgiyi unutan Barcelona, hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligdeki ilk yenilgilerini aynı hafta içinde aldı. Salı günü Ajax deplasmanında sezonun ilk yenilgisini alan Katalan ekibi, ligdeki ilk darbeyi de Bilbao'dan yedi ve karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Maçın ilk yarısında Neymar, Alexis ve Iniesta ile gol pozisyonlarına giren Barcelona, bu pozisyonlardan sonuç alamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda sahada daha derli toplu ve atak oynayan bir Bilbao vardı. Barcelona'nın dengesini bozan ev sahibi ekip, üst üste pozisyonlar buldu. Kurduğu baskının sonucunu 71. dakikada alan Bilbao, Iker Muniain'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Barcelona oyunu rakip sahaya yıksa da aradığı golü bulamadı ve Athletic Bilbao sahadan 1-0 galip ayrılarak rakibine ligdeki ilk yenilgisini tattırdı.

Puanını 29'a yükselten Bilbao 4. sıraya yükselirken, Barcelona 40 puanda kalsa da liderliğini devam ettirdi.

A.Bilbao-Barcelona karşılaşmasının detayları için tıklayın

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Barca'ya Bir Darbe de Bilbao'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement