Barcelona Başkanı Bartomeu, Neymar Olayı Hakkında Konuştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Barcelona Başkanı Bartomeu, Neymar Olayı Hakkında Konuştu

04.02.2015 08:28

Brezilyalı futbolcu Neymar'ın transferinde vergi kaçırılarak mali usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada, Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu da sanık oldu.

Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, Brezilyalı futbolcu Neymar'ın transferinde vergi kaçırıldığı iddialarıyla ilgili İspanya'da yürütülen soruşturmada sanık olarak mahkemeye çağrılmasına ilişkin, "Barcelona'nın bazı eylemlere katılması, devletin bazı güçlerinin hoşuna gitmedi. Hem sportif hem de siyasi fatura kesilmeye çalışılıyor" dedi.

Katalan televizyonu 8'de konuk olduğu bir programda soruları yanıtlayan Bartomeu, "Bu olayda bazıları kırmızı çizgiyi geçti. 'Artık yeter' demeliyiz. Uzun zamandır bu hoş olmayan durumla uğraşıyoruz. Çok fazla şey var ve artık bunları durdurmak lazım. Barcelona suçlu değil, kötü hiçbir şey yapmadı. Sadece Neymar gibi bir futbolcuyu transfer etti ve her şeyi bu ateşledi" ifadesini kullandı.

Prestijli bir avukatlık bürosunun danışmanlığında bu işleri yürüttüklerini ve kağıt üzerindeki kurallar neyse Neymar'ın transferini öyle gerçekleştirdiklerini dile getiren Bartomeu, "Bu transferi bugün yapsak yine aynı yolu izleriz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Barcelona Başkanı Bartomeu, Neymar Olayı Hakkında Konuştu - Son Dakika


Advertisement