Barcelona, Manchester City'i 2-0 Mağlup Etti - Son Dakika
Spor

Barcelona, Manchester City'i 2-0 Mağlup Etti

Barcelona, Manchester City\'i 2-0 Mağlup Etti

Şampiyonlar Ligi 2.tur eşleşmesinde Barcelona, Manchester City'yi deplasmanda 2-0 yenerek çeyrek final için büyük avantaj yakaladı.

18.02.2014 23:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol devi Barcelona'yla İngiliz devi Manchester City, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk mücadelesinde Etihad'da karşı karşıya geldi. Mücadele, Barcelona'nın baskılı oyunuyla başladı. Manchester City, karşılaşmanın ilk dakikalarında oyunu kendi kalesinde kabul etti. İlk yarıda karşılıklı ataklar sonuç vermedi. Soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

MESSI SAHNEYE ÇIKTI

İkinci yarıya her iki ekip de aynı 11'le başladı. 54. dakikada karşılaşmanın hakemi Jonas Eriksson, Demichelis'in Messi'ye yaptığı müdahale sonrası penaltı noktasını gösterdi. Demichelis, kırmızı kartla oyun dışı kalırken topun başına geçen Arjantinli yıldız Lionel Messi, ağları havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin kalan dakikaları golün de etkisiyle oldukça hareketli geçti. 10 kişi kalan Manchester ekibi, rakip kalede pek çok tehlikeli pozisyon yarattı ancak sonuç alamadı.

SKORU ALVES BELİRLEDİ

Daniel Alves, karşılaşmada son dakikalara girilirken durumu 2-0 yaptı. Brezilyalı futbolcu, Neymar'ın pasında topu Hart'ın bacakları arasından ağlara yolladı. Bu gol, aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi. Barcelona, Manchester City deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrılarak tur için büyük bir avantaj elde etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Barcelona, Manchester City'i 2-0 Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement