Başkan Aydın, "Bu güne kadar olmamış tüm baskıları üzerimizde hissettik" - Son Dakika
Spor

Başkan Aydın, "Bu güne kadar olmamış tüm baskıları üzerimizde hissettik"

Başkan Aydın, "Bu güne kadar olmamış tüm baskıları üzerimizde hissettik"

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın, Palandöken mağlubiyeti sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

17.10.2022 13:38  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın, Palandöken mağlubiyeti sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Aydın, Kars 36 Spor'un bir kaç kişinin egosu yüzünden bu duruma geldiğini belirtti.

Başkan Erkan Aydın, bu güne kadar olmamış tüm baskıları üzerinde hissettiklerini ve bu baskıları kuranların verdiği zararı bildiklerini söyledi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3'üncü grupta yer alan Kars 36 Spor Palandöken Belediye Spor'a kendi saha ve seyirci önünde mağlup olurken, Başkan Erkan Aydın, alınan başarısız sonuçlarla birlikte eleştirilerde bulundu.

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın, "Temiz bir yola çıkmıştık. Amacımız Kars 36 Sporu ayakta tutmak, özelikle son bir kaç yıldır içerisinde bulunduğu durum hepimizi çok üzmüştü ve Kars 36 Sporu hayatta tutmak için elimizden ne geliyorsa yapacağımıza söz vermiştik" dedi.

"Herkes sorumluluktan kaçıyor"

Herkesin sorumluktan kaçtığına dikkat çeken Aydın, "Herkesin sorumluluktan kaçtığı, insanların gelişen olaylar ve durumlar karşısında sadece görmeden bilmeden yorum yaptığı, pandeminin ekonominin zorluğunun en yüksek olduğu bir dönemde göreve talip olduk. Göreve talip olurken bir kazanç elde etmek için değil, kulübümüzün hayatta kalması için gerekli tüm adımları attık. Hemen çalışmaya başladık. Kurumlarla iletişime geçtik yetkililerle masaya oturduk. Bu bir marifet değil asli görevim. Hatalarımız oldu ama asla art niyetli olmadık. Kars 36 Spor bir kaç kişinin egosu yüzünden bu duruma geldi. Bizlere güvenip bugüne kadar desteğini esirgemeyenlere maddi manevi destek veren herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

"Bütün baskıları üzerimizde hissettik"

Gelinen bu süreçte bu güne kadar olmamış tüm baskıları üzerinde hissettiklerinin altını çizen Aydın, "Bu baskıları kuranların verdiği zararı hepimiz biliyoruz. Kars 36 Spor çok büyük bir camiadır. Bize gelene kadar nice başarılar elde etmiştir. ve bizden sonra da edecektir, 100 binlerce insanın takip ettiği, 10 binlerce insanın peşinden koştuğu ve binlerce insanın hayatı olan Kars 36 Spor birkaç kişinin egosu yüzünden bu duruma geldi. Tribünden başkanlığa gelene kadar bu yolda şunu gördüm. Kars 36 Spor bu şehirde bir avuç insan dışında hiç kimsenin umurunda değil ve hatta birçoğu tamamen kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorlar. Aksine kesinlikle inanıyorum. Bizim görevimiz ben buradayım diye destek vermeyen başarısız olalım diye dualar eden istifa etmem için elinden gelenleri yapanları Kars 36 Spor a sahip çıkmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Aydın, 'Bu güne kadar olmamış tüm baskıları üzerimizde hissettik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement