Başkan Elmas, TFF'ye karşı ayaklanıyor - Son Dakika
Spor

Başkan Elmas, TFF'ye karşı ayaklanıyor

Galatasaray'da başkan Burak Elmas, olağanüstü basın toplantısı gerçekleştirme kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Burak Elmas, son haftalarda verilen TFF Disiplin Kurulu cezaları ve MHK atamalarına yönelik, Kulübümüz Yönetim Kurulu ve değerlendirme kararlarını, 4 Aralık Cumartesi saat 14:00'te olağanüstü bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacaktır" sözlerine yer verildi.

03.12.2021 00:29  Güncelleme: 00:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF Disiplin Kurulu cezaları ve MHK atamalarına ilişkin 4 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te olağanüstü basın toplantısı düzenleyecek.

BURAK ELMAS, 4 ARALIK'TA KAMERALAR KARŞISINA ÇIKACAK

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Burak Elmas, son haftalarda verilen TFF Disiplin Kurulu cezaları ve MHK atamalarına yönelik, Kulübümüz Yönetim Kurulu ve değerlendirme kararlarını, 4 Aralık Cumartesi saat 14:00'te olağanüstü bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacaktır" ifadelerine yer verildi.

Başkan Elmas, TFF\'ye karşı ayaklanıyor

Son Dakika Spor Başkan Elmas, TFF'ye karşı ayaklanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Anar Farajov: hakemlerin sayesınde bu sene trabzon sporu şampıyon yapacaklar .boşuna maç izlıyoruz şampiyonu beli zaten . önceden belli ediliyor şampıyon başkan elmas farkına varmış 0 0 Yanıtla

Advertisement