
Genç Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın final karşılaşmasında Fransa'yı 60-46 yenen İspanya, Avrupa şampiyonu oldu.
Hırvatistan'da gerçekleştirilen organizasyonun son günündeki final maçında İspanya ile Fransa karşı karşıya gelirken, ilk periyodu 18-8, devreyi 32-30 ve üçüncü periyodu da 43-41 üstün geçen İspanya, mücadeleyi 14 sayı farkla 60-46 kazanarak adını Avrupa'nın zirvesine yazdırdı.
İspanya'da Leticia Romero, Fransa potasına barıktığı 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Fransız Clementin Morateur'un 17 sayısı ise galibiyet için yetmedi.
Öte yandan, üçüncülük maçında Hollanda'yı 57-56 mağlup eden Sırbistan, bronz madalyanın sahibi oldu. - İstanbul
Son Dakika › Spor › Genç Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın Galibi İspanya - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.