Basketbolcular Maça Baretle Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Basketbolcular Maça Baretle Çıktı

Basketbolcular Maça Baretle Çıktı
20.05.2014 13:34

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erkek Basketbol takımı, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin acısını paylaşma amacıyla sahaya baret ile çıktı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erkek Basketbol takımı, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin acısını paylaşma amacıyla sahaya baret ile çıktı.

Üniversitelerarası Süper Lig'e terfi müsabakalarının oynandığı Tokat'ta Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı Soma'da yaşanan maden faciasını unutmadı. Müsabaka öncesi ısınmaya çıkan sporcular kafalarında madenci bareti ile çıkarak Soma'yı unutmadıklarını gösterdi. Takım kaptanı Muhsin Fırtına, Soma'da yaşanan maden faciasını acısını yaşadıklarını ifade ederek, "Takım olarak Soma'ya ve madencilerimize destek vermek amacıyla baretle çıkmak istedik. Maden faciasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Basketbol takımı Antrenörü İlkay Yazarer ise Soma'da yaşanan maden faciasında şehit ve yaralı olan madencilere destek olmak istediklerini belirterek, "Sporcularımın bu hassasiyeti bizleri son derece duygulandırdı. Kendilerini tebrik ediyorum. Maden şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır, yaralı madencilerimize acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Müsabakaları yöneten hakemler ise hakem kazaklarına siyah kurdele bağlayarak müsabakaları yönetti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Basketbolcular Maça Baretle Çıktı - Son Dakika


Advertisement