Basketbolda maçın ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Beko Basketbol Ligi'nin 4. haftasında sahasında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 81-71 yenerek ligde üçüncü galibiyetini alan Uşak Sportif'in Başantrenörü Ozan Bulkaz, "Evimizde sert ...

03.11.2013 19:36

Beko Basketbol Ligi'nin 4. haftasında sahasında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 81-71 yenerek ligde üçüncü galibiyetini alan Uşak Sportif'in Başantrenörü Ozan Bulkaz, "Evimizde sert oynuyoruz, bu sertliği deplasmanlara da yayarsak istediğimizi alırız" dedi.

Ozan Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncuların performansından memnun olduğunu belirtti.

İstedikleri oyunu ilk üç periyotta sahaya yansıttıklarını ifade eden Bulkaz, "Ancak performansımızı tüm maça yaymalıyız. Bir ara farkı 25 sayıya çıkardık, bu önemli. Evimizde sert oynuyoruz, bu sertliği deplasmanlara da yayarsak istediğimizi alırız" diye konuştu.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden başta olmak üzere kent protokolünün maçı izlemeye geldiğine dikkati çeken Bulkaz, "Birlik beraberlikle bu günlere geldik. Bundan sonra da böyle olmasını arzuluyoruz" ifadesini kullandı.

Uşak Sportif oyuncusu Erdinç Balto ise iyi hazırlandıkları maçı iyi oynayarak kazandıklarını belirterek, bundan sonraki maçları da kazanmak istediklerini dile getirdi.

- Mersin Büyükşehir Belediyesi cephesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Mete Babaoğlu ise özellikle ikinci ve üçüncü periyotta kötü oynadıklarını söyledi.

Üçüncü periyotta farkın açılmasına engel olamadıklarını belirten Babaoğlu, "Bu tip maçlarda çok fazla geriye düşerseniz, maçı döndüremezsiniz. Dördüncü periyotta maça ortak olabilirdik ancak fırsatları değerlendiremedik. Uşak ekibini tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta, Aykon TED Ankara Kolejliler ile önemli bir maçımız var. Bu maçı unutup o maça hazırlanacağız" diye konuştu.

Oyuncu Tayfun Erüklü de savunmada kötü oldukları maçı kaybettiklerini ifade etti.

-mersin büyükşehir belediyespor

-basketbol

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda maçın ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement