Bayburt'ta kamu personeli futsal turnuvasında Açık Cezaevi takımı şampiyonluğa ulaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Bayburt'ta kamu personeli futsal turnuvasında Açık Cezaevi takımı şampiyonluğa ulaştı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Bayburt\'ta kamu personeli futsal turnuvasında Açık Cezaevi takımı şampiyonluğa ulaştı

Bayburt'ta 2026 Ulusal Spor Projeleri kapsamında düzenlenen 4. Kamu Spor Oyunları Futsal İl Birinciliği'nde Açık Cezaevi şampiyonluğa ulaştı. Kamu görevlilerinin katıldığı turnuvada Orman İşletme Müdürlüğü ikinci, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü, Kapalı Cezaevi dördüncü oldu.

Bayburt'ta 2026 Ulusal Spor Projeleri faaliyet takvimi kapsamında düzenlenen 4. Kamu Spor Oyunları Futsal İl Birinciliği müsabakalarında Açık Cezaevi şampiyon oldu.

Kamu kurumlarında görev yapan personelin katıldığı organizasyonda takımlar, turnuvayı üst sıralarda tamamlamak için sahaya çıktı. Karşılaşmaların ardından Orman İşletme Müdürlüğü ikinci, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü, Kapalı Cezaevi ise dördüncü sırada yer aldı.

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.