Bayern Münih sportif direktörü Matthias Sammer, Almanya'da duble yapmak için DFB Kupası'nı kazanmaları halinde iyi bir sezon geçirmiş olacaklarını ifade etti.
Bundesliga'da şampiyonluğunu haftalar öncesinden ilan eden Bayern, Real Madrid'e yarı final mücadeleleri sonunda toplam 5-0 yenilmeleri üzerine Matthias oyuncuları yeniden toparlamak istiyor.
Yarı finalde alınan ağır yenilgi hakkında, "Real Madrid iki maçta da galip geldi. Buna saygı duymak zorundayız. Ağır bir sonuç aldığımızı kabul ediyoruz." dedi ve ekledi: "Artık yapmamız gereken Bundesliga'da kalan maçlarımızı en iyi şekilde oynamak ve Almanya Kupası'nda final maçını kazanarak kendimizi toparlamak. İyi bir sezon geçiriyoruz, kupayı alırsak çok çok iyi bir sezon geçirmiş olacağız."
DFB Almanya Kupası finali 17 Mayıs'ta Berlin'de oynanacak.
Son Dakika › Spor › Bayern'in Sportif Direktöründen Toparlanma Mesajı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.