Bayern Münih'te Alaba'nın Sakatlığı - Son Dakika
Spor

Bayern Münih'te Alaba'nın Sakatlığı

Bayern Münih\'te Alaba\'nın Sakatlığı

Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola, sakatlanan Avusturyalı futbolcusu David Alaba'nın yeni yıla kadar sahalardan uzak kalabileceğini söyledi.

06.11.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman basınına konuşan Guardiola, UEFA Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde sahalarında Roma'yı 2-0 yendikleri karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan David Alaba'nın sağlık durumuna ilişkin bilgiler verdi.

Maçı kazanmalarına rağmen sakatlanan Alaba'yı kaybettiklerini belirten Guardiola, "Alaba, sahada neredeyse her pozisyonda oynayabiliyor ve bizim için çok değerli bir oyuncu. Umarım bir an önce iyileşir ama yeni yıldan önce forma giyebilecek gibi görünmüyor" ifadelerini kullandı.

Bayern Münih Kulübü'nün sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan açıklamada da diz bağlarından sakatlanan Avusturyalı milli oyuncunun sağlık durumunun, detaylı kontrollerin ardından belli olacağı belirtildi.

Bavyera temsilcisinde Alaba'nın dışında Bastian Schweinsteiger, Holger Badstuber, Javi Martinez, Thiago Alcantara ve Claudio Pizarro'nun da sakatlıkları bulunuyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bayern Münih'te Alaba'nın Sakatlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement