Bayraklı Belediyesi Kick Boks Şampiyonasında Üçüncü Oldu - Son Dakika
Spor

Bayraklı Belediyesi Kick Boks Şampiyonasında Üçüncü Oldu

Bayraklı Belediyesi Kick Boks Şampiyonasında Üçüncü Oldu

Bayraklı Belediyesi sporcuları, Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen iller arası şampiyonada üçüncü olarak başarılı bir performans sergiledi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sporcuları kutlayarak gurur duyduğunu belirtti. Bayraklı Belediyesi, milli takımlar düzeyinde yetiştirdiği sporcuları ve spor alanındaki başarılarıyla dikkat çekiyor. Turnuvaya 7 ilden 200 sporcu katıldı ve Bayraklı Belediyesi takım olarak üçüncü oldu. Başkan Sandal, gençlere olan inancını ve desteklerini vurgulayarak, sporcuları tebrik etti ve ilçeyi gururlandırdıklarını ifade etti.

14.08.2023 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi sporcuları, Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen iller arası şampiyonada üçüncü oldu. Bayraklı Belediye Başkan Serdar Sandal, "Bayraklı'nın gururu olan tüm sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Spor alanındaki başarıları ve milli takımlar düzeyinde yetiştirdiği sporcularıyla öne çıkan Bayraklı Belediyesi, Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen iller arası turnuvaya ev sahipliği yaptı. Etkinliğe 7 ilden 200 sporcu katıldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuvaya takım olarak katılan Bayraklı Belediyesi, üçüncü oldu.

Başkan Sandal, "Gençlerimize inanıyoruz, güveniyoruz ve onları destekliyoruz. Bayraklı Belediyesi; çocuklarımızın, gençlerimizin gayreti ve başarıları sayesinde altyapıda, gençlik ve sporda lokomotif bir güç haline geldi. Bu konuda biz de üzerimize ne düşüyorsa her zaman yapmaya devam edeceğiz. İlçemizi gururlandıran tüm sporcularımızı kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Bayraklı Belediyesi Kick Boks Şampiyonasında Üçüncü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement