Belediyespor Ödülleri Topladı - Son Dakika
Spor

Belediyespor Ödülleri Topladı

Belediyespor Ödülleri Topladı

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) Geleneksel Hale Getirdiği Ödül Töreninde Belediyespor Beş Ödülü Birden Aldı.

21.10.2010 15:08  Güncelleme: 15:09

Kahramanmaraş amatör spor kulüpleri federasyonu'nun (askf) geleneksel hale getirdiği ödül töreninde belediyespor beş ödülü birden aldı.

Pınarbaşı Destan Tesisleri'nde düzenlenen ödül törenine Vali Vekili Ahmet Turgay İmamgiller, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Hasan Kara, Mustafa Uzunlar, ASKF Genel Başkanı Mehmet Bağrıaçık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, hakem Bünyamin Gezer, kulüp başkanları, antrenörler, hakemler ve sporcular katıldı.

ASKF Genel Başkanı Mehmet Bağrıaçık, Kahramanmaraş'ta amatör sporun gelişimi için çaba harcadıklarını bu konuda da bir hayli yol aldıklarını söyledi.

Genel Başkan Bağrıaçık, amatör sporun gelişmesinde emeği geçenlere de ayrı ayrı teşekkür etti.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise yaptığı konuşmada spora ve sporcuya destek vermeye devam ettiklerini belirtti.

Başkan Poyraz: "Kahramanmaraş Belediyesi olarak spora yaptığımız yatırımların insana yapılmış yatırım olduğunu biliyoruz. Sekiz yılı geride bıraktığımız görev süremizde bugüne kadar şehrimizde yapılamayanları yaptık.

Mağralı Mahallesi'ne bir yarı olimpik yüzme havuzu yaptık. Yukarıdaki çim saha yapılırken, biz sahanın alt yapısını tamamladık. Daha sonra kırk önce yapılmış olan kapalı spor salonunun yanındaki o toprak saha Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakcı'nın girişimleri ve Valiliğimizin de desteği ile birlikte çim hale getirildi.

Bunun haricinde 12 Şubat Stadı'nın yanında bin kişilik kapalı spor salonu yapıyoruz. 4-5 aya kalmaz biter.

Hanefi Mahçiçek Stadı'nın yanında engelliler için yarı olimpik yüzme havuzu yaptık ve orada da geçtiğimiz günlerde Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası düzenledik. Yine baktığımız zaman Türkiye'nin en iyi trap atış poligonundan birisi bizim ilimizde.

Sekiz yıldan bu yana her yıl yaz aylarında açtığımız Yaz Spor Okulu sayesinde her yıl 2.500-3.000 çocuğumuz evlerinden alınıp yine evlerine bırakılmak suretiyle, 30-40 öğrenciye bir antrenör düşecek şekilde tepeden tırnağa giydirilmiş vaziyette diğer eğitimlerine mani olmadan spor eğitimlerini alıyorlar.

Belediye Spor bünyesinde önce küçük bir güreş takımı kurduk. Sonra da ilimiz insanının ruhunda olan güreş sevdasından dolayı büyükler takımını da kurarak takımın başına Harun Doğan kardeşimizi getirdik. Burada Kahramanmaraşspor konusuna girmeyeceğim ama bir cümle söylemeden de geçemeyeceğim. Biz göreve geldiğimizden beri, kulübün başında kim olursa olsun, belediye olarak bilaistisna gereken desteği verdik.

Gerektiği zaman maddi manevi her türlü desteği de vereceğiz. Bu yıl Belediyespor'u 3. lige çıkaracağız. Bunu kesinlikle alternatif olarak algılamayın. Bakın yakında büyükşehir olacağız. Büyükşehirlere baktığımızda 3-4 tane takımları var. Biz 3. lige çıkarsak o zaman gerektiğinde sporcu desteğimizle de Kahramanmaraşspor'a yardımcı oluruz.

O zaman amatör takımlarımızdan da sporcu isteriz. İstikbali parlak, altın kalpli çocuklarımız zemin olmazsa heba olur giderler. Biz 3. lige çıkarak bu zemini oluşturacağız. Kahramanmaraşspor'un bizim için ayrı bir yeri vardır, buna hiç kimsenin şüphesi olmasın. Belediyesporun 3. lige çıkması ile de kazanan yine ilimiz olacaktır.

Ben burada başarılı olan takımlarımızı, kulüplerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Hanefi Mahçiçek Stadı yanındaki sahanın çim yapılması konusunda biz sözümüzü verdik ve yapacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2009/2010 Futbol Sezonu Ödülleri'ni kazanan isimler şöyle sıralandı:

1. Elbistan Belediyespor Süper Küme İl Birincisi

2.Kahramanmaraş Belediyespor Süper Küme İl İkincisi

3.AEL Spor Süper Küme İl Üçüncüsü

4. Şekeroba Belediyespor 1.Küme Büyükler Grup Birincisi

5. Ferhus Karacasu Belediyespor 1.Küme Büyükler Grup Birincisi

6. Ilıca Belediyespor 2.Küme Büyükler Grup Birincisi

7. Türkoğlu Belediyespor 2.Küme Büyükler Grup Birincisi

8. Arsan Sümer Spor U 19 Ligi 1.Küme İl Birincisi

9.AEL Spor U 19 Ligi 2.Küme İl Birincisi

10.Kahramanmaraş Spor U 17 Ligi Grup Birincisi

11.Kahramanmaraş Belediyespor U 17 Ligi Grup Birincisi

12. Kahramanmaraş Belediyespor U 16 Ligi İl Birincisi

13. Kahramanmaraş Belediyespor U 15 Ligi İl Birincisi

14. Kahramanmaraş Belediyespor U 14 Ligi İl Birincisi

15.Gençlik Spor U 13 Ligi İl Birincisi

ASKF ödül töreninde Metin Köse -Başarılı Antrenör, Sezer Karapınar ise Fair-Play Ödüllü Futbolcu olarak kupasını aldı.

Kahramanmaraş Belediyespor'un ödülleri Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Hasan Kara, Mustafa Uzunlar ve İl Hakem Kurulu Başkanı Nusret Deniz tarafından Belediyespor Tesisler Sorumlusu Bahri Solocak'a verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Belediyespor Ödülleri Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement