Beşiktaş'a İsveçli Forvet - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'a İsveçli Forvet

Beşiktaş\'a İsveçli Forvet

Hollanda’nın en çok okunan dergi ve internet sitelerinden Voetbal International’ın haberine göre Beşiktaş, PSV’nin İsveçli oyuncusu Ola Toivonen için girişimde bulundu.

30.12.2013 18:41

Ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ın İsveç milli takımı ve PSV'nin hücuma dönük orta saha oyuncusu Ola Tovionen için oyuncunun menajeri Mino Raiola'ya resmi bir teklif götürdüğü Hollanda basınında yer aldı. Ülkenin en çok okunan internet sitesi ve dergisi olan Voetbal International'ın haberine göre, Eindhoven kulübünün Genel Direktörü Marcel Brands'ın, 27 yaşındaki oyuncunun menajeri Raiola'yla görüştüğü ve menajerin Beşiktaş'tan kendisine ulaşan teklifi doğruladığı bildiriliyor. Bu sezon sonu kontratı sona erecek olan ve Cocu'nun ideal 11'inde yer bulmakta zorlanan oyuncunun yeni bir kontrata imza atıp atmayacağı henüz kesinleşmedi. Brands konuyla ilgili olarak "Toivonen'a birkaç kulübün ilgisi olduğunu biliyorum, bize henüz ulaşan kesin bir bilgi yok, ama yakında teklifleri duymaya başlarız" diye konuştu.

Norwich ile anlaşmıştı

PSV, Toivonen'ı devre arasında satmayı başaramazsa ona 1 yıllık sözleşme önererek 4,5 milyonluk bonservis bedelini garantiye almak ve yaz aylarında tekrar transfer listesine koymak istiyor. İsveçli oyuncu, 2009 Ocak ayında Malmö'den transfer edilmiş ve izleyen sezonlarda sırasıyla 6, 13, 15, 18 ve 7 gol atmıştı. Bu sezon 14 kez PSV forması giyen oyuncu, geçtiğimiz yaz transfer döneminde kulübü ile Norwich City'nin anlaşmasına rağmen İngilizlerin teklifini geri çevirmiş, bunun üzerine Norwich, Johan Elmander'i Galatasaray'dan kiralamıştı.

İtalya doğumlu olan ve bu sebeple İtalyan takımlarıyla çok iyi ilişkileri bulunan Raiola, Pavel Nedved'in Lazio'ya, Zlatan Ibrahimovic'in Juventus'a transferinde önemli rol oynamış ve Ajaxlı futbolcuların bir çoğuyla çalışarak Hollanda'da tanınmıştı. Raiola aynı zamanda Mario Balotelli'nin de menajeri.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'a İsveçli Forvet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement