Beşiktaş, KF Tirana maçı için hazırlıklara başladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, KF Tirana maçı için hazırlıklara başladı

Beşiktaş, KF Tirana maçı için hazırlıklara başladı

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda KF Tirana ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına başladı. Yeni transferler Jean Onana ile Daniel Amartey de antrenmana katıldı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmalarını içeriyordu. Yarın yapılacak antrenmanlarla hazırlıklar devam edecek.

23.07.2023 22:30

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda KF Tirana ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Yeni transferler Jean Onana ile Daniel Amartey de çalışmada yer aldı.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve 5'e 2 çalışmalarıyla devam eden antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. Yeni transferler Daniel Amartey ve Jean Onana, takımla ilk antrenmanlarına çıktılar.

Siyah-beyazlılar, KF Tirana maçının hazırlıklarına, yarın saat 11.00 ve 19.00'da yapacağı antrenmanlarla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, KF Tirana maçı için hazırlıklara başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement