Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Karadeniz Açıklaması - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Karadeniz Açıklaması

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Karadeniz Açıklaması

"Divan Kurulu üyelerimiz istikrara oy verdi"

08.07.2013 12:11

Beşiktaş Kulübü'nde Divan Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçilen Yalçın Karadeniz, üyelerin istikrara oy verdiğini söyledi.

Adaylardan Affan Keçeci'yi geride bırakarak başkanlığa seçilen Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş Divan Kurulu tarihinde önemli bir seçimi geride bıraktıklarını belirterek, "Yeni dönemde Divan Kurulu'nun üye sayısı daha fazla olacak. Beşiktaş'ta üyeler istikrara oy verdi" ifadelerini kullandı.

Keçeci'nin seçim sürecinde yoğun çalıştığını vurgulayan Yalçın Karadeniz, şöyle konuştu:

"İstikrarlı yönetimler ısrarlı çalışmalarla başarı elde ederler. Beşiktaş kamuoyu bunu keşfetti. Karşımızdaki ekip iyi çalıştı. Eski iki federasyon başkanın yanı sıra ilçe belediye başkanlarının da desteğiyle önemli çalışmalar yaptılar. Aralarından sıyrılarak kazanmak büyük mutluluk. Altı sandıkta da öndeydik. İlk iki sandıkta farklı geçtik. Bu Beşiktaş'a sahip olma duygusunun önde olduğunu gösteriyor. Başarıdan dolayı çok mutluyum. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum."

Yeni dönemde neler yapacakları ile ilgili soruyu ise başkan Karadeniz, "Divan Kurulu'nun neler yapabileceği divan tüzüğümüzün 30. maddesinde açıklanmıştır. Hiçbir zaman içi boş vaatlere soyunmamak lazım. Büyük kulüplerin çalışmaları tek başlılık üzerinden yürür. Yönetim kurulu icranın başıdır. Geçmiş dönemde yaptığımız çalışmalar var. Bu çalışmalarımızı devam ettirmeyi planlıyoruz" diye yanıtladı.

Yönetim kurulu ile iyi ilişkileri sürdüreceklerini kaydeden Yalçın Karadeniz, "Dünyanın hiçbir yerinde denetim sevilmez. Tansiyonu yükseltmeden, seviyeyi düşürmeden birliktelik olmalıdır. Divan Kurulu da tavsiyelerini ve telkinlerini bu yönde yapmalıdır" diyerek sözlerini tamamladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Karadeniz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement