Beşiktaş'ın forvetteki önceliği Ze Luis! Patrick Schick yedekte bekliyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın forvetteki önceliği Ze Luis! Patrick Schick yedekte bekliyor

Burak Yılmaz'ın ayrılığının ardından forvet arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, önceliğini Porto forması giyen Ze Luis'e verdi. 29 yaşındaki golcü için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapan siyah-beyazlılar, Porto'nun vereceği yanıtı beklerken bir diğer aday Patrick Schick için de nabız yoklanmaya devam ediliyor.

18.08.2020 07:50  Güncelleme: 01:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lille'e transfer olan Burak Yılmaz'ın boşluğunu dolduracak santrfor arayışına giren Beşiktaş yönetimi, Ze Luis ve Patrick Schick isimleri üzerine yoğunlaştı.

Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ve futbol şubesinden sorumlu yönetici Emre Kocadağ, iki oyuncudan birini siyah beyazlı renklere bağlamak için büyük çaba sarf ediyor. Yönetimin hedefindeki ilk ismin Ze Luis olduğu öğrenilirken, Porto'nun geçen yıl 11 milyon Euro'ya aldığı 29 yaşındaki oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldığı bildirildi.

ROMA 42 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Ze Luis için Porto'dan yanıt bekleyen Beşiktaş'ın listesindeki ikinci isim olan Patrik Schick için de Roma'ya kiralama önerisinde bulunuldu. Ancak İtalyan kulübü, bu sezon Leipzig'e 3.5 milyon Euro'ya kiraladığı Çek golcü için Beşiktaş'tan da aynı parayı talep edince transfer şimdilik askıya alındı.

Siyah-beyazlı yöneticiler, bu sezon Leipzig formasıyla çıktığı 27 maçta 10 gol, 3 asist yapan 24 yaşındaki forvet için 24 yaşındaki futbolcunun kiralanması için son ana kadar çaba sarf etmeye kararlı. Roma, Schick'in bonservisine geçen yıl 42 milyon Euro ödemişti.

Beşiktaş\'ın forvetteki önceliği Ze Luis! Patrick Schick yedekte bekliyor
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın forvetteki önceliği Ze Luis! Patrick Schick yedekte bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement