Dha Spor - Beşiktaş'ta İkinci Yarı Hazırlıkları... - Son Dakika
Spor

Dha Spor - Beşiktaş'ta İkinci Yarı Hazırlıkları...

Dha Spor - Beşiktaş\'ta İkinci Yarı Hazırlıkları...

Dha Spor - Beşiktaş'ta İkinci Yarı Hazırlıkları..

04.01.2011 12:51

DHA SPOR - BEŞİKTAŞ'TA İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI...

DÜN GECE ÜLKESİNDEN DÖNEN BOBO TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI

Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde ilk yarım saati basına açık yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Çalışmaya izinli olan Fatih Tekke, Yusuf Şimşek ile tedavilerine devam edilen Ferrari, Zapotocny, Holosko ve İbrahim Üzülmez katılmadı. Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Ekrem Dağ ve Nihat Kahveci, takımla yapılan koşularda yer aldıktan sonra kendi programları doğrultusunda çalıştı. Dün gece ülkesinden dönen Bobo da bugün takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

Isınma koşularıyla antrenmana başlayan siyah beyazlılar, daha sonra istasyon çalışmaları yaptı. Basına kapalı gerçekleştirilen bölümde yarım sahada kontrollü hızlı pas çalışan futbolcular, daha sonra çift kale taktik çalışmasında çeşitli oyunlar denedi. Antrenman şut çalışması ile sona erdi.

A2 Takım oyuncularından Furkan Şeker, Oğuz Ceylan, Muhammed Demirci, Doğukan Pala, Mertcan Demirer, Umut Kaya ve Ali Kuçik, antrenmanda A takımla ile birlikte çalıştı.

Beşiktaş akşam saatlerinde özel bir uçakla devre arası kampı için Antalya'ya gidecek. Siyah-Beyazlılar, 11 Ocak'a kadar Belek'teki Gloria Serenity Resort otelde kamp yapacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Spor - Beşiktaş'ta İkinci Yarı Hazırlıkları... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement