Beşiktaş'tan Transfer Yalanlaması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Beşiktaş'tan Transfer Yalanlaması

Beşiktaş\'tan Transfer Yalanlaması
10.10.2007 16:37

Beşiktaş Kulübü'nden Yapılan Açıklamada, Bazı Basın Yayın Organlarında Yer Alan Transfer Haberlerinin Gerçekleri Yansıtmadığı Bildirildi.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan transfer haberlerinin gerçekleri yansıtmadığı bildirildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüzün Ankaragücü'nün oyuncusu Bebbe (Alper Aydın) ile ilgilendiği, Fatih Tekke için Zenit Kulübü ile görüştüğü, Fenerbahçeli Semih Şentürk'e talip olduğu yönündeki haberlerin tamamı asılsızdır. Takımımızdan Ocak ayında ayrılacak futbolcularla ilgili bir liste oluşturulmamıştır. Basında, 'Gönderilecek futbolcular' diye yazılan isimler doğru değildir” denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Transfer Yalanlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement