Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına antrenmanla devam etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına antrenmanla devam etti

23.07.2024 21:16

Beşiktaş, iki günlük iznin ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gerçekleştirilen idman, kondisyon ve taktik çalışmalarını içeriyordu. Antrenman, ısınma koşuları, pas çalışması ve çift kale maç ile tamamlandı. Siyah-beyazlılar, yarın Bandırmaspor ile hazırlık maçında karşılaşacak.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına, iki günlük iznin ardından bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden idman, sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Basına kapalı yapılan çalışma, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın saat 18.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlık maçında Bandırmaspor ile karşılaşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına antrenmanla devam etti - Son Dakika


Advertisement