Blanc İçin Önemli Olan Para Değil, Başarı! - Son Dakika
Spor

Blanc İçin Önemli Olan Para Değil, Başarı!

Blanc İçin Önemli Olan Para Değil, Başarı!

Fenerbahçe’nin teknik direktör adayları arasında öne çıkan Laurent Blanc ile ilgili Skorer'e yorumlarda bulunan ESPN yazarı Jonathan Johnson, “Blanc, başarı ve kupa kazanmaya hazır takımlarda çalışmak istiyor” dedi.

01.11.2018 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Umut Eren/ Skorer Dış Haberler

Teknik direktör arayışında olan Fenerbahçe'de adı ön plana çıkan isimlerden Laurent Blanc konusunda sürpriz bir yorum geldi. ESPN için PSG ve Fransa Ligue 1 hakkında yazılar yazan İngiliz gazeteci Jonathan Johnson, SKORER için Laurent Blanc'ın Fenerbahçe'ye gelme ihtimalini değerlendirdi.

Blanc'ın maddi konulardan çok başarı hedefleri üzerine odaklandığını kaydeden Jonathan Johnson şu ifadeleri kullandı: "Laurent Blanc konusunda birkaç detay bilinmeli. Uzun dönemli projeler Blanc için geride kaldı. Blanc sıfırdan bir takım kurup idare etme yerine direkt başarılar ve kupalar kazanabileceği bir takım istiyor.

Kupalar kazanmaya hazır bir takımda olmak istiyor. Şu anda bir takımın başında yeniden görev almaya da hazır, geri dönüş konusunda bir problemi yok. PSG'den ayrılırken iyi bir tazminat aldı. Artık maddi konular da Blanc için sorun değil. Eğer, Laurent Blanc, Fenerbahçe'yi tercih ederse, bu kesinlikle para nedeniyle olmaz, başarı hedefiyle olur."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Blanc İçin Önemli Olan Para Değil, Başarı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement