Boluspor: 1 - Adana Demirspor: 0 - Son Dakika
Spor

Boluspor: 1 - Adana Demirspor: 0

Boluspor: 1 - Adana Demirspor: 0

PTT 1.Lig'de Boluspor sezonun ilk maçında, kendi evinde Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.

18.08.2013 23:34  Güncelleme: 23:47

PTT 1. Lig'de Boluspor sezonun ilk maçında, kendi evinde Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.

Maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, oynanan oyun ve mücadeleden memnun olduğunu belirterek, "Oyuncularımı kutluyorum. Hepsi aslanlar gibi savaştı. Sezona 3 puanla başlamak güzel. Ancak Ali Güzeldal'ın sakatlanması moralimizi bozdu. İnşallah sakatlığı ciddi değildir" dedi.

Taraftara da teşekkür eden Ali Beykoz, "Taraftarımız ilk karşılaşmada bizi yalnız bırakmadı. Tribünlerdeki coşku alkışı hak etti" şeklinde konuştu.

Boluspor'un genç yıldızı Emre Kılınç ise, "Sezona böyle güzel bir galibiyetle başlamak güzel oldu" diyerek, "Gelecek hafta bay geçeceğimiz için bu maçı kazanmamız gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Boluspor'un tek golüne imza atan Emrah ise, "Boluspor'da ilk resmi maçıma çıktım. Atığım golle galip gelmemiz çok güzel oldu. Sahada aslanlar gibi mücadele eden arkadaşlarımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, baskılı oynadıkları karşılaşmada puansız döndükleri için üzgün olduğunu ifade ederek, "Maça çok iyi başladık. Şansız bir şekilde yediğimiz gol sonrasında oyun düzenimiz bozuldu. İkinci yarı da baskılı oynadık ancak golü bulamadık. Futbolda kazanmak için gol atmanız gerekiyor. Biz bugün bunu başaramadık. Ancak ikinci yarıda ki baskılı oyun futbol anlamında güzeldi" dedi.

Yücel İldiz, bir gazetecinin, "Neden oyuncu değişikliklerini geç yaptınız" sorusuna ise, "İyi onayan bir takımın düzenini bozmak istemedim" diyerek yanıtladı.

Adana Demirspor'un yabancı oyuncusu Junior da, sezonun ilk karşılaşmasında puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, "Boluspor'u tebrik ederim. Ancak biz de oynadığımız oyunun hakkı puan veya puanlardı. Futbolda böyle şeyler var. Sezonun başı ve önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Adana Demirsporlu bir diğer oyuncu Gökay ise, "Bugün puan ve puanlar için gelmiştik. Ancak futbolda gol atan kazanıyor ve biz atamadık. Yeni bir takımız ve bunun avantajları ile dezavantajları olabiliyor. İlerleyen haftalarda daha oturmuş bir takım olarak mücadele edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor: 1 - Adana Demirspor: 0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement