Boluspor - Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Boluspor - Bucaspor Maçının Ardından

Boluspor - Bucaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 26. haftasında Boluspor, kendi evinde Bucaspor'u 1-0 mağlup etti.

19.02.2014 17:20

PTT 1. Lig'in 26. haftasında Boluspor, kendi evinde Bucaspor'u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Yılmaz Özen, uzun süredir maç kazanamadıklarını hatırlatarak, "Takımın üzerinde kötü bir hava vardı. Uzun zamandır maç kazanamadığımız için stresliydik. Ben hafta içinde yaptığımız idmanlarda oyuncularıma tüm camiayla kenetlenerek kazanacağımızı söyledim. Sahada sonuna kadar mücadele eden bir takım vardı. Bize bu zor günde destek veren taraftara, tüm halka ve basına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bolusporlu futbolcular İskender Alın ve Muhammet Sercan Türkeri de, "Uzun süredir maç kazanamıyorduk. Bu galibiyetin bir çıkış olmasını umuyoruz. İnşallah Ankara maçından galip ayrılarak çıkışa geçeriz" dediler.

BUCASPOR CEPHESİ

Bucaspor Teknik Direktörü Mehmet Nuri Adıgüzel ise kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Bu maça Boluspor'u yenmek için gelmiştik. Çünkü iyi bir çıkışımız vardı. Bu maçı da kazanarak sürdürmek istiyorduk. İlk yarı ortada bir mücadele oldu. İkinci yarıda ataklarımız vardı ama golü bulamadık. Rakibimizi kutluyorum. Biz önümüzdeki maçı kazanarak yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bucasporlu futbolcular Taha Can Velioğlu ve Taylan Antalyalı, kazanmak için geldikleri Bolu'da kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, kendi sahalarında oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istediklerini söylediler. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor - Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement