Boluspor'da Sıkıyönetim Sürüyor - Son Dakika
Spor

Boluspor'da Sıkıyönetim Sürüyor

Boluspor\'da Sıkıyönetim Sürüyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor’da sıkıyönetim devam ederken, futbolcular antrenman öncesi küreklerle sahadaki karları temizledi.

12.12.2013 17:39

PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'da sıkıyönetim devam ederken, futbolcular antrenman öncesi küreklerle sahadaki karları temizledi.

Ligde 8 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Boluspor'da Teknik Direktör Besim Durmuş tarafından futbolcuların devre arasına kadar tüm izinleri yasaklanırken, çalışmalar da hız kazandı. Hafta sonu deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı takım, bugün yapılacak idman öncesi kar engeline takıldı.

Boluspor Tesisleri'nde bulunan antrenman sahası karla kaplanınca futbolcular işe koyuldu. Ellerine aldıkları küreklerle sahadaki karları temizleyen futbolcular, daha sonra antrenman yaptı. Teknik Direktör Besim Durmuş da eline aldığı kürekle karları temizleyerek, futbolculara eşlik etti.

Zorlu TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı öncesi sakatlıkları bulunan Nikolay Dimitrov ve Abdulkadir Kayalı düz koşu yaparken, diğer futbolcular ise taktiksel çalışma yaptı. Teknik direktör Besim Durmuş, yanında getirdiği not defteriyle sık sık uyarılarda bulundu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor'da Sıkıyönetim Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement