Bozbağ'dan Fenerbahçe Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bozbağ'dan Fenerbahçe Açıklaması

Bozbağ\'dan Fenerbahçe Açıklaması

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’un Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Türkiye Kupası’nda karşılaşacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

17.12.2015 14:55

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bozbağ, "Fenerbahçe ile güzel bir maç oynayacağız. Hak edenin kazanacağı bir maç olacak" dedi.

Ligin ilk yarısının artık sonuna yaklaştıklarını hatırlatan Mustafa Bozbağ, "Son haftalarda oyuncularımızın performansından çok memnunum. Her zaman söyledim, henüz başarılmış bir şey yok. Giresunspor'u layık olduğu yere getirmek için daha çok çalışmamız lazım. Lig sonunda puan sıralamasında kalacağımız yer, sizi daha farklı yerlere taşıyacak yer olması lazım. Onun için biz hiçbir şekilde mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Giresunspor demek mücadele demek, savaşmak demek. İnşallah görevi sonlandıracağımız güne kadar bu mücadelemiz, bu savaşımız devam edecek" dedi.

"FENERBAHÇE MAÇI GİRESUNSPOR'A DESTEK MAÇIDIR"

'Giresunspor'un yıllardır özlediği üç büyüklerden biri bu sene rakibimiz oldu' diyen Bozbağ, "Fenerbahçe'yi ağırlayacağız. Önemli maç. Bu maç için bilet fiyatlarında belirli değişikliğe gittik. Bütün Giresunsporluların bu maçı Giresunspor'a destek olarak görmesi lazım. Herkesin biletli girmesi lazım. Sadece Fenerbahçe maçı için kombineleri bir maçlık iptal ettik. Yönetim kurulu kararıyla kale arkası 30, misafir takım tribünü 30, maraton 50, Kapalı 100, VİP C 150, VİP B 250, Loca 400 TL oldu. Bu bir maçlık bir bilet fiyatıdır. Kesinlikle tekrar üzerine basarak söylüyorum. Yöneticilerimiz bile biletli girecek içeriye. Güzel bir maç oynayacağız Fenerbahçe ile. Hak edenin kazanacağı bir maç olacak" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bozbağ'dan Fenerbahçe Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement