Bucaspor - Denizlispor Maçı Notları - Son Dakika
Spor

Bucaspor - Denizlispor Maçı Notları

Bucaspor - Denizlispor Maçı Notları

Bucaspor taraftarları 2010-11 sezonunda şike olayları nedeniyle Süper Lig'den küme düşürüldükleri iddiasıyla tribünde siyah pankartlar açarak TFF'ye tezahüratlarla tepki gösterdiler.

19.09.2013 21:45

Bucaspor taraftarları 2010-11 sezonunda şike olayları nedeniyle Süper Lig'den küme düşürüldükleri iddiasıyla tribünde siyah pankartlar açarak TFF'ye tezahüratlarla tepki gösterdiler. Yaklaşık 50 Denizlispor taraftarı da kendilerine ayrılan yerden takımlarını destekledi.

Sarı-lacivertlilerde cezaları sona eren Nsaliwa ve Henrique takımdaki yerini alırken, cezalı Zafer ile sakat Taha Can forma giyemedi. Denizlispor'da ise tedavileri süren Yenal, Fatih ve formsuz İsayev kadroda yer almadı. Denizlispor'un altyapısından yetişen Bucasporlu Recep Niyaz yedek soyundu.

Mehmet Bektur'un istifasından sonra göreve geçen Fırtına'nın yeni başkanı Hüsnü Kaya, karşılaşmayı Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile birlikte protokol tribününden takip etti.

Bucaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, ilk yarının son bölümlerinde Hakem Onur Karabaş'a yaptığı itirazlar nedeniyle tribüne gönderildi. İzmir ekibini Yardımcı Antrenör Ümit İnal yönetti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bucaspor - Denizlispor Maçı Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement