Bucaspor-Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Bucaspor-Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

Bucaspor-Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 3.haftasında Bucaspor kendi sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 2-1 mağlup oldu.

02.09.2013 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 3. haftasında Bucaspor kendi sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 2-1 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, gol kaçırma rekoru kırdıklarını söyleyerek, "Farka gidecek karşılaşmayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Oyunu rakip sahaya yıktığımız bölümlerde ciddiyetsiz davrandık. Rakibi küçümsemenin faturasını ödedik" dedi.

Hakem Abdulkadir Bitigen'in yönetimini sert dille eleştiren Kılıç, "Yediğimiz ikinci golde Nsaliwa'ya bariz şekilde faul yapıldı. Maç boyunca yanlış kararlar verildi. Ancak ne olursa olsun 3 oyuncumuzun kırmızı kart görmemesi gerekirdi. Sinirlerimize hakim olmayı öğrenmeliyiz" yorumunda bulundu.

Bucasporlu oyuncular Batuhan İşçiler ve Hasan Kaşıkara, "Maçı ilk yarı farka götürme imkanımız varken ikinci yarı şanssız ve hatalı kararlı maçı kaybettik. Takımımız üç deneyimli ismi ağabeylerimiz bize örnek olacak şekilde daha sakin olmaları gerekirken kırmızı kart gördüler. Milli maçlar için verilen ara toparlanmamıza yardımcı olacaktır" dediler.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise maçı son bölümde kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Çok önemli bir üç puan aldık. Genç ve yetenekli bir takımız. İkinci yarı oyun hakimiyetimizi üzerimize almamızla birlikte sonuca ulaştık. İnşallah önümüzdeki maçları iyi şekilde sonlandırarak geçen seneki sıkıntılı günleri yaşamayacağız. Galibiyet için oyuncularımızı kutluyorum" dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu oyuncular Mehmet Besler ve Cafercan Aksu, "İlk yarı kötü bir futbol sergiledik fakat ikinci yarı biz daha iyi oynadık. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı çünkü ilk iki hafta lige çok kötü başlamıştık. Umarız bu güzel maçın devamını gelecek haftalarda getiririz" ifadelerini kullandılar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor-Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement