Bursa Atatürk Stadı Vip Tribünü Bursagaz'ın - Son Dakika
Spor

Bursa Atatürk Stadı Vip Tribünü Bursagaz'ın

Bursa Atatürk Stadı Vip Tribünü Bursagaz\'ın

Bursaspor ile Bursagaz arasında Atatürk Stadyumu VIP tribününün isim hakkı için sponsorluk anlaşması imzalandı.

20.02.2013 15:06

Bursaspor ile Bursagaz arasında Atatürk Stadyumu VIP tribününün isim hakkı için sponsorluk anlaşması imzalandı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Genel Sekreter İlhan Uslu, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola katıldı.

"EN İYİ REKLAM BURSASPOR"

Genel Sekreteri Uslu yaptığı konuşmada geçtiğimiz dönemlerde Bursaspor'un yanında olan Bursagaz ile yeniden işbirliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylerken şöyle dedi:

"Bursa'nın önemli markalarından birisi olan Bursagaz ile bu sezon ve önümüzdeki sezonu kapsayan ve Bursaspor'da bir ilk olan VIP Tribünü isim hakkı sponsorluğu sözleşmesini imzalamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yaklaşık 200 bin TL'lik bir değeri olan bu sponsorluk anlaşmasında kulübümüzün tesislerinde kullanmış olduğu doğalgazın ücreti, Bursagaz tarafından karşılanacak. Bu sponsorluk anlaşmasında bizlere destek olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye ve Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola'ya çok teşekkür ediyorum. Bu projemizi yeni stadyumumuzda da devam ettirebilirsek eğer kulübümüz ciddi bir gelir elde edecektir. Bursasporumuz ve Bursagaz için hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

TOLA: DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Bursagaz Genel Müdürü Tola, bir süredir ara verdikleri Bursaspor sponsorluğuna yeniden başlayacak olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını anlatırken şunları söyledi:

"Bursagaz olarak 2004 yılında Bursaspor'a destek olmaya başlamıştık. Hatırlayacağınız üzere Bursagaz, Bursaspor'un ana sponsoruydu. 2005-2006 sezonunda takımımız yeniden Süper Lig'e çıkmıştı. Aralıksız olarak 2011 yılına kadar sürekli Bursaspor'a destek olduk. Bugün tekrar bir arada olmak bizleri mutlu ediyor. 2004 yılında olduğu gibi bu imza ile beraber Bursaspor'un yeni başarılara imza atması en büyük dileğimiz. Bursagaz olarak bizlerde stadyumdaki VIP tribününü almış durumdayız. Hem bu sezon hem de önümüzdeki sezon sponsorluğumuz geçerli olacak. Her iki kurum için bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

ALTEPE: AVRUPA'DA BAŞARILI OLMALIYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Bursa'nın her konuda marka kent olması için çalıştıklarını belirtti, şöyle konuştu:

"Bursaspor'umuz için güzel protokol imzalıyoruz. Bursa'mız, dünya kenti olmak adına hızlı bir şekilde kabul değiştiriyor. Bursa'nın her konuda iddialı olması lazım. En büyük tanıtım kozumuz ise Bursaspor. Şehrin tek takımı konumunda. Bizler her zaman desteğimizi verdik. Büyükşehir Belediyesi Başkanı olduğumuzda Bursa'nın şampiyon olması hedefini ortaya koymuştuk. Tüm kesimlerin ortak başarısıyla şampiyonluk konumuna ulaştık. Şimdi hedefimiz artık Bursaspor'un bir Avrupa takımı olması ve devamlı başarılı olması. Bizler her türlü fedakarlıkları yapıyoruz. Bursaspor'un Barcelona gibi marka olmasını istiyoruz. Öncelikle yeni stadyumun bitirilmesi gerekiyor. Bu stadyum Bursaspor'un geleceği için yapılıyor. İnşallah bu başarılarımızı sürdüreceğiz. Bu konuda herkese iş düşüyor. Bursaspor'dan yöneticilerimiz bize "Doğalgaz ücretleri için Bursagaz bu konuda bizlere destek olabilir mi?" diye başvurdular. Bizde belediye olarak bu konuda görüştük. Bu istek kabul edildi. Bu bir başlangıç olmuş oluyor ve artarak devam edecektir. Bursagaz yönetimine de teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından atılan imzalar ile sponsorluk sözleşmesi hayata geçti. Toplantının sonunda Genel Sekreter İlhan Uslu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, İdari Asbaşkan İsmet Demirel ise Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola'ya isimlerinin yazılı olduğu Bursaspor forması hediye ettiler.

FOTOĞRAF - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursa Atatürk Stadı Vip Tribünü Bursagaz'ın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement