Bursaspor Başkanı Recep Günay, PFDK'ya sevk edildi - Son Dakika
Spor

Bursaspor Başkanı Recep Günay, PFDK'ya sevk edildi

Bursaspor Başkanı Recep Günay, PFDK\'ya sevk edildi

Bursaspor Başkanı Recep Günay, kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaların sorumlusu olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. TFF tarafından yapılan açıklamada, Günay'ın sportmenliğe aykırı hareket ve hakemlere yönelik açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

08.11.2023 21:54  Güncelleme: 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Başkanı Recep Günay, kulübün resmi sitesinden hakemlerle alakalı yapılan açıklamanın sorumlusu olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde: "Bursaspor Kulübü'nün 06.11.2023 tarihinde kulüp resmi internet sitesinden yapılan beyanlarında yer alan 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca ve 'hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Günay'ın 06.11.2023 tarihinde kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklamalarında yer alan 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca ve 'hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Başkanı Recep Günay, PFDK'ya sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement