Bursaspor Başkanı Yazıcı: Bobo'dan Vazgeçtik - Son Dakika
Spor

Bursaspor Başkanı Yazıcı: Bobo'dan Vazgeçtik

Bursaspor Başkanı Yazıcı: Bobo\'dan Vazgeçtik

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, eski Beşiktaşlı Bobo'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçildiğini, Serdar Özkan'ın yerine de daha iyi alternatiflerin bulunduğunu açıkladı.

03.01.2012 11:23

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, eski Beşiktaşlı Bobo'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçildiğini, Serdar Özkan'ın yerine de daha iyi alternatiflerin bulunduğunu açıkladı.

Başkan İbrahim Yazıcı, yerel bir gazeteye transferde gelinen son noktayı değerlendirdi. Bobo ve Serdar Özkan'dan vazgeçtiklerini belirten Başkan İbrahim Yazıcı, şöyle konuştu:

"Alternatiflerine bakıyoruz. En geç perşembe günü transfer için isim verebilecek bir duruma gelebiliriz. Bobo'dan menajeri Figer'e ödenecek meblağ da işin içine girince, transferi kulübün ekonomik dengesini bozacak rakamlara ulaştığı için vazgeçildi. Serdar Özkan'da Ankaragücü ile olan dostluğumuzun yanı sıra, elimizde daha iyi alternatifleri bulunduğu için gündemimizden çıktı."

"HATA YAPMAMALIYIZ"

Yapılacak takviyelerin yurt içi ya da yurt dışı olmasından çok, takıma yapacağı katkının dikkate alınması gerektiğinin altını çizen Başkan Yazıcı, sözlerini şöyle sbürdürdü:

"Geçmişteki yanlışları bir daha tekrarlamak istemiyoruz. Sanıyorum iki gün içinde ara transferde kimlere Bursaspor forması giydireceğimiz netleşir. Mersin İdmanyurdu maçına kadar bu işi çözümlemek istiyoruz."

Takımının gözde oyuncuları Serdar Aziz ve Ozan İpek için gelen teklifleri kaale almadıklarını belirten Başkan Yazıcı, "Serdar Aziz'le, Ozan İpek için yapılan tekliflere güldük geçtik" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Başkanı Yazıcı: Bobo'dan Vazgeçtik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement