Bursaspor'da Pinto Golcülüğünü Gösterdi - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Pinto Golcülüğünü Gösterdi

Bursaspor\'da Pinto Golcülüğünü Gösterdi

Yeşil beyazlı takımın santrforu Pinto, golcülüğünü bu maçta da ortaya koydu.

03.02.2013 11:51  Güncelleme: 12:57

Bursaspor, ara transferlerle aldığı oyuncularla dikkati çeken Galatasaray'la cumartesi akşamı 1-1 berabere kalırken yeşil beyazlı takımın santrforu Pinto, golcülüğünü bu maçta da ortaya koydu.

Son 4 sezondur Galatasaray'ı evinde devirmeyi başaran Bursaspor, dün de 1-1 berabere kalarak sarı kırmızılı ekibe karşı evindeki yenilmezlik ünvanını sürdürdü.

Bursaspor 2008-09 sezonunda sahasında 2-1 yendiği rakibini, 2009-10 sezonunda 1-0, 2010-11 sezonunda 2-0, 2011-12 sezonunda da 1-0 mağlup etti. Yeşil beyazlı ekip dün de Galatasaray karşısında etkili oyunuyla 1-1 berabere kaldı. Bursaspor, bugüne kadar sahasında 44 kez karşılaştığı rakibini 18 kez yenerken, 11 kez mağlup oldu, 15 maç da berabere sonuçlandı.

PİNTO 10'UNCU GOLÜNÜ ATTI

Bursaspor'un Şilili forvet oyuncusu Sebastian Pinto, Galatasaray maçında 10'uncu golünü attı. Avrupa Ligi'nde 1, Avrupa Ligi elemelerinde 2, Türkiye Kupası'nda 2 gol kaydeden golcü futbolcu, Süper Lig'de de bu sezon 5'inci kez ağları havalandırmış oldu. Pinto'nun karşılaşmada gösterdiği performansı da beğeni kazandı.

FERDİNAND İLK KEZ

Bursaspor'un devre arasında Queens Park Rangers takımından kadrosuna kattığı stoper Anton Ferdinand, yeşil beyazlı formayı ilk kez Galatasaray maçında terletti. Karşılaşmanın 58'inci dakikasında İbrahim Öztürk'ün yerine oyuna giren Ferdinand, etkili oyunuyla taraftarın alkışını aldı.

Ferdinand, maç sonunda ise 3'lü çektiren Serdar Aziz'in yanına giderek, "Taraftarlar, sen bu hareketi yaptığında mı bağırmaya başlıyor" dedi. Ferdinand, ilk maçındaki taraftar coşkusunu da çok etkili bulduğunu söyledi.

AZİZ TRİBÜNDEN İZLEDİ

Bursaspor'un yeni transferi Aziz Behiç, Galatasaray karşılaşmasını tribünden izledi. Aziz'in babası da karşılaşmayı yeşil beyazlı atkı ve bereyle seyretti. Yeni trasfer Aziz, Bursaspor'la ilgili ilk maç yorumunu twitterdan yaptı. Aziz, özel sayfasından, "Yeni takımın Galatasaray'a karşı oynadı. Taraftar ve kalabalık inanılmaz" yorumunda bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Pinto Golcülüğünü Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement