Bursaspor'da Toure ve Mervan Çıkmazı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Toure ve Mervan Çıkmazı

Bursaspor\'da Toure ve Mervan Çıkmazı

Bursaspor'da Toure ve Mervan'ın transferindeki belirsizlik sürüyor.

15.07.2012 13:22

Bursaspor'da Toure ve Mervan'ın transferindeki belirsizlik sürüyor. Her sene olduğu gibi yine kampa yetişmeyen yıldız transferleri taraftarlar dört gözle bekliyor.

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın 'Cuma günü müjdeli haber bekliyoruz' dediği Toure ve Mervan'da hala belirsizlik sürüyor. Transferin netlik kazanmaması yeşil-beyazlı taraftarın da tepkisini çekiyor. Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve danışman Metin Korkmaz'ın Manchester City'nın Seefeld'deki kampına giderek futbolcunun menajeri ile masaya oturdu. Toure ile el sıkışıp menajerinide ikna eden Bursaspor, İngiliz kulübünün engeline takıldı. İngiliz ekipi Toure'yi satmak için Bursaspor'dan bonservis isterken, Kamat ve Korkmaz'ın hala City ile pazarlık halinde oldukları öne sürüldü.

MERVAN'A PESCARA KANCASI

İtalyan basını ise Mervan'ın Pescara'nın gündeminde olduğunu ileri sürdü. Serie B'de şampiyon olup Serie A'ya yükselen Pescara'nın iddaalı takım kurabilmek için Türk asıllı İsveçli futbolcu Mervan ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağını iddia edildi. Yeşil-beyazlı taraftarlar, Toure ve Mervan'ın transferinin bitmesini merakla bekliyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Toure ve Mervan Çıkmazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement