"Semih ve Hurşut'la İlgileniyoruz" - Son Dakika
Spor

"Semih ve Hurşut'la İlgileniyoruz"

"Semih ve Hurşut\'la İlgileniyoruz"

Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, iki günlük iznin ardından bugün başlayan çalışmalarda takımla ilgili genel bir değerlendirme yaptı.

25.07.2013 14:40  Güncelleme: 14:44

Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, iki günlük iznin ardından bugün başlayan çalışmalarda takımla ilgili genel bir değerlendirme yaptı.

Fenerbahçeli Semih Şentürk ve Gençlerbirliği'nden Hurşut Meriç ile ilgilendiklerini belirten Ayhan Barışıcı şu açıklamalarda bulundu:

"Uzun bir süre Avusturya'da takımın bir birbiriyle uyum sağlayabilmesi, arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirebilmesi aynı zamanda hem fiziksel açıdan, hem de bireysel çalışma açısından yararlı geçtiğini düşünüyorum. Orada yaptığımız hazırlık maçları kafalarda bir takım soru işaretleri yaratsa da doğal olarak yaptığımız transferler, eski arkadaşlarımızın performansı aynı zamanda genç takımdan kadromuza katılan arkadaşlarımızın teknik heyet tarafından değerlendirilmesi düşüncelerince tatmin edici çalışmalar yaptık. Bunlardan tatmin oldunuz mu derseniz 'Evet olduk'."

ALTERNATİFLİ KADROMUZ VAR

"Bursaspor'un alternatif bir oyuncu kadrosuna sahip olduğunu, her zaman ağabeylerinin yanında yer alabilecek belki de doldurabilecek bir yapıya sahip olduğumuzu görmüş olduk. Bursaspor Kulübü'nün geleceğiyle ilgili olan yatırımlar şuanda hızla devam etmekte. Transfer sezonu açık olduğu müddetçe Bursaspor Kulübü eksik yerlerini gidermek için elinden gelen gayreti yönetim kurulu gösteriyor. Doğal olarak hem alternatif oyuncu arayışında hem de uzun süreçli lig ve Avrupa maratonunda mevcut arkadaşlarımızı destekleyici onları kuvvetlendirici bir takım takviyeleri yapmak zorundayız."

FORVETTE ARAYIŞINDAYIZ

"Burada da gözle görülen bir olay var ki forvet kısmında bazı çalışmalarımız var. 3-4 isim üzerinde yoğunlaşmış durumdayız. Bunların içerisinde Semih Şentürk de var, Hurşut Meriç de var. Ama şartlar neyi gerektirir, ne şekilde anlaşma sağlanır, Bursaspor'un lehine nasıl tecelli eder onun mücadelesini veriyoruz. Gönül istiyor ki takıma uyum sağlayabilecek, Bursaspor'u maddi zarara sokmayacak, takım içerisindeki huzuru bozmayacak arkadaşlar ile yola devam edelim. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Geleceğin Bursaspor'uyla ilgili herkesin çok rahat edeceğini düşünüyorum. Yönetim kurulumuz çalışma azmiyle futbolcu arkadaşlarımız sahadaki performanslarıyla Bursaspor'u hedeflenen noktaya taşıyacaklarına inanıyorum."

MUSA ÇAĞIRAN GİTMEK İSTEDİ

"Musa Çağıran ile ilgili temaslarımız devam ediyor. Musa çağıran bizim hem genç oyuncumuz, hem de geçtiğimiz yıllarda performans olarak Bursaspor'u tatmin eden oyuncuydu. Ancak her hocanın çalışma prensipleri. Bu özelliklere uyum sağlayamayan yaklaşık 22 tane futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Bunların içerisinde yabancı oyuncular da vardı. Musa da hem kendisinin daha huzura kavuşması için futbol oynama arzusu olduğu için böyle talep de gelince biz bunun üzerinde çalışma yapma ihtiyacı hissettik. Bildiğiniz gibi o bölgede Şamil, Murat Yıldırım, Yasin, Belluschi gibi performansı yüksek arkadaşlarımız var. Bir takım girişimler var."

TAGOE BİZİ ZORLADI

"Tagoe ile ilgili fesihte büyük zorluk çekildi. Yürürken dahi para kazanma anlayışı içerisinde olan futbolcu Bursaspor kulübünü çok yüksek meblalarda zarara uğratacaktı. Nihayetinde 2 tarafın da iyi niyetli anlaşmasından sonuca gittik. Burada ben Prince Tagoe'nin kendisine de teşekkür etmek istiyorum. Eğer bu yaklaşımı göstermeseydi Bursaspor'u aldığı paranın 2 katı zarara sokacaktı. Henüz 27 yaşında, oynamak istediğini söyledi. Ortak paydada birleştik ve yollarımızı ayırdık. Teteh Bangura ile de görüşmelerimiz sürüyoruz. Forsell'in 13 Ağustos'a kadar kiralık mukavelesi sürüyor. Onunla ilgili de bir takım girişimlerimiz var."

N'DİAYE VE UCHE İÇİN GİRİŞİM OLMADI

"N'Diaye ve Kalu Uche üzerinde herhangi bir girişimimiz olmadı. Şayet N'Diaye daha evvel yaptığımız transferlerden önce bizim gündemimize gelseydi, girişimimiz olabilirdi. Emir Sultan Mezarlığı vazgeçilmezlerle dolu. N'Diaye'den de daha başarılısı kadromuza katmak için uğraşacağız. Hedef Bursaspor'un başarısı ise hep daha iyisini bulmak için mücadele edeceğiz. O isimler üzerine çalışmalarımız devam ediyor." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Semih ve Hurşut'la İlgileniyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement