Bursaspor Kaçan Pozisyonlara Yanıyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor Kaçan Pozisyonlara Yanıyor

Bursaspor Kaçan Pozisyonlara Yanıyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 32.haftasında Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Bursaspor'da futbolcular kaçan pozisyonlara yanıyor.

25.03.2012 15:58

Spor Toto Süper Ligi'nin 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Bursaspor'da futbolcular kaçan pozisyonlara yanıyor.

Fenerbahçe karşısında sol bek mevkiinde görev alan Hakan Aslantaş maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün iki takımda iyi mücadele etti. Maçın hakkı bu değildi. Galip gelseydik kimse bir şey demezdi. İyi pozisyonlar yakaladık. Final paslarında biraz daha akıllı olsaydık, çok rahat bir oyun olabilirdi. İlk yarının sonunda çok kritik bir dakikada gol yedik. Yenildiğimiz için üzgünüz. Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

SERDAR: "ATTIĞIM GOL OFSAYT DEĞİLDİ"

Genç defans oyuncusu Serdar Aziz ise maçın ardından yaptığı açıklamada ofsayt gerekçesi ile sayılmayan gol pozisyonu için hakemin kararının yanlış olduğunu belirtti. Maçın zor olacağının bilincinde olduklarını söyleyen Serdar, "Fenerbahçe kendi sahasında çok iyi oynuyordu. Hafta içinde buna göre hazırlandık. Çok iyi mücadele ettik. Golü yedikten sonra gol pozisyonlarına girdik. Pozisyonları değerlendirebilseydik farklı olabilirdi. Benimde bir golüm iptal oldu. Ben pozisyonda ofsayt değilim diye gördüm

ama hakem bayrağı kaldırdı. Bence ofsayt değildi. Televizyondan bir kez daha izlemek lazım.

Bugün çok iyi oynadık. Takım arkadaşlarımı oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

İBRAHİM ÖZTÜRK: "GÜZEL FUTBOL İZLETTİK"

Tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk ise "Bugün aslında baktığımız zaman oyunun kontrolü bizdeydi. Rakibin etkili silahları vardı. Daha dikkatli olmalıydık. Bir tane şutları kaleyi tuttu o da gol oldu. 1-0 geriye düştükten sonra riskleri almamız gerekiyordu. Defans bloğunu orta sahaya kurduk. Oyun anlamında her şeyi yaptık. Bugün kısmet değilmiş. Güzel bir futbol izlettik. Gol atamayınca puan veya puanlar alamıyorsunuz. İnşallah diğer maçlarımız pozisyonları

Bu maçı unutup geride kalan 2 maçı

düşünmeliyiz" açıklamasında bulundu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Kaçan Pozisyonlara Yanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement