Bursaspor Potada da İddialı Olacak - Son Dakika
Spor

Bursaspor Potada da İddialı Olacak

Bursaspor Potada da İddialı Olacak

Bursaspor Kulübü Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, yeni kurulan basketbol şubesine ilişkin, "Bursaspor taraftarını mutlu eden, gücünü Bursa’dan alan, genç, dinamik, heyecan veren bir yapı oluşturabilirsek öncelikli hedefimize ulaşmış oluruz" dedi.

12.08.2014 17:51

Sezgin, basketbol şubesinin kuruluşu ile ilgili Özlüce Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, uzun yıllar yeşil-beyazlı taraftarların özlemini çektiği basketbol şubesinin kuruluşunu tamamladıklarını söyledi. Bursa spor Basketbol Takımı'nın, 3. Ligde mücadele edebilmesi için gerekli işlemleri tamamladıklarını belirten Sezgin, "Gözbebeğimiz futbol takımımızın yanında yeşil beyaz armamızın gururla sergileneceği yeni bir branşımız daha hayata geçti" diye konuştu.

Sezgin, basketbol şubesinin Bursaspor markasını fair-play anlayışıyla daha da yukarıya taşıyacağını ifade ederek, şunları söyledi:

"Bu süreçte en çok, büyük Bursaspor taraftarımızın desteğine ihtiyaç duyacağız. Kabul etmeliyiz ki önümüzde uzun bir yol var. Değerli hocalarımızla birlikte doğru ve Bursaspor'a yakışır bir planlamayla hareket etmek istiyoruz. Hep birlikte doğru ve Bursaspor’a yakışır bir planlamayla hareket etmek istiyoruz. Bursaspor taraftarını mutlu eden, gücünü Bursa'dan alan, genç, dinamik, heyecan veren bir yapı oluşturabilirsek öncelikli hedefimize ulaşmış oluruz. Tabii ki, Bursaspor'un olduğu yerde iddia da olacak. Ama dediğim gibi önceliğimiz fair-play anlayışıyla sporun özüne ve Bursaspor ismine yakışır bir şekilde ilerlemek. İnşallah basınımızın da desteğiyle güzel bir atılım gerçekleştirip Türk spor kamuoyuna örnek oluruz. Bursaspor basketbol takımı camiamıza hayırlı uğurlu olsun."

Basketbol şubesiyle ilgili bir firmayla sponsorluk görüşmesi yaptıklarını ancak sonuçlandıramadıklarını söyleyen Sezgin, yeni sponsor görüşmelerinin devam ettiğini vurguladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bursaspor Potada da İddialı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement