Barış Güçlü: Gördüğüm Lüzum Üzerine İstifa Ediyorum - Son Dakika
Son Dakika Logo

Barış Güçlü: Gördüğüm Lüzum Üzerine İstifa Ediyorum

Barış Güçlü: Gördüğüm Lüzum Üzerine İstifa Ediyorum
29.05.2014 11:44  Güncelleme: 11:55

Bursaspor Sportif Koordinatörü Barış Güçlü, görevinden istifa etti.

Yaklaşık 11 aydır kulüpte sportif koordinatör olarak görev yapan Güçlü, istifa dilekçesini asistanı aracılığıyla yönetime gönderdi.

Güçlü'nün, dilekçesinde "Gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum" ifadesini kullandığı ve kendisine tahsis edilen otomobili kulübe teslim ettiği öğrenildi.

Öte yandan teknik direktör İrfan Buz'un da görüşmeye çağrıldığı öğrenildi. Bursaspor ile yardımcı antrenör olarak sözleşmesi bulunan Buz, Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kuruluyla yapacağı görüşmenin ardından bir karar verecek.

Yeşil-beyazlılarda olağanüstü genel kurulla göreve gelen Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kurulu, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Aralarında Şenol Güneş, Abdullah Avcı, İsmail Ertekin'in de bulunduğu çok sayıda teknik adamla temas kuran yönetim kurulu, bu sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturmaya çabalıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Barış Güçlü: Gördüğüm Lüzum Üzerine İstifa Ediyorum - Son Dakika


Advertisement