Bursaspor Toure İçin Yarın İngiltere'ye Gidecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursaspor Toure İçin Yarın İngiltere'ye Gidecek

Bursaspor Toure İçin Yarın İngiltere\'ye Gidecek
02.07.2012 11:41

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Manchester City'de forma giyen Kolo Toure için bastırıyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Manchester City'de forma giyen Kolo Toure için bastırıyor. Temasların olumlu devam ettiği Toure için, Başkan İbrahim Yazıcı ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'ın yarın İngiltere'ye gideceği öğrenildi.

Bursaspor'un temaslarını sürdürdüğü Manchester City'nin tecrübeli futbolcusu Kolo Toure'nin transferi için görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği öğrenildi. Toure'nin Manchester City'den bonservis sorununu çözmesi halinde, gelecek haberin ardından Başkan İbrahim Yazıcı ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'ın yarın İngiltere'ye gideceği ve son görüşmeyi yapacağı ifade edildi.

TOURE OLMAZSA OTTL

Kolo Toure'nin yarına kadar bonservis sorununu çözmemesi durumunda rota geçen sezon Hertha Berlin'de forma giyen 27 yaşındaki Andreas Ottl'ye döneceği belirtildi. Bayern Münih altyapısında yetişip 2010 yılına kadar bu takımda oynayan, daha sonra Nürnberg'e kiralanan, geçen sezon da Hertha Berlin'de forma giyen Ottl, şu an boşta. Toure transferi bir kaç gün içinde tamamlanmazsa Bursaspor, bonservisi elinde olan Andreas Ottl ile temasa geçip kadrosuna katmaya çalışacağı ifade edildi.

DENİZ GERİ DÖNÜYOR

Bursaspor'un sert bir dille eleştirip transferinin gerçekleşmediğini duyurduğu Deniz Yılmaz'ı geriye çağırdığı öğrenildi. Gurbetçi futbolcunun, yarın Mainz kulübüyle olan bonservis sorununu çözdükten sonra çarşamba günü yeniden Bursa'ya geleceği öğrenildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Toure İçin Yarın İngiltere'ye Gidecek - Son Dakika


Advertisement