Bursaspor'un Ordu Yolculuğu Başladı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Ordu Yolculuğu Başladı

Bursaspor\'un Ordu Yolculuğu Başladı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 32.haftasında deplasmanda oynayacağı Orduspor maçı için Özlüce Tesisleri'nden hareket etti.

03.05.2013 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Orduspor maçı için Özlüce Tesisleri'nden hareket etti.

Yenişehir Havaalanı'ndan THY'nin özel uçağı ile Samsun Çarşamba Havaalanı'na inecek olan yeşil-beyazlı kafile, ardından karayolu ile Ordu'ya geçecek. 20 kişilik kafilede sakatlığı devam eden ABD'li orta saha oyuncusu Maurice Edu ile sarı kart cezalısı Serdar Aziz yer almıyor.

Bursaspor'un Ordu kafilesinde şu oyuncular bulunuyor:

" Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Scott Carson, Harun Tekin, Bekir Sevgi, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Michael Basser, Anton Ferdinand, Gökçek Vederson, Barış Örücü, Musa Çağıran, Murat Yıldırım, Ferhat Kiraz, Fernando Belluschi, Tuncay Şanlı, Okan Deniz, Stanislav Sestak, Pablo Batalla, Sebastian Pinto."

ÖMER ERDOĞAN'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Öte yandan Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Ömer Erdoğan 36. yaş gününü Ordu'ya hareket öncesinde Başkan İbrahim Yazıcı, teknik heyet ve takım arkadaşları ile birlikte kutladı.

Kaptan Ömer Erdoğan yaptığı açıklamada, "Gençlere hep örnek olarak anlatıyorum. Zaman çok çabuk geçiyor. Eskilerde ağabeylerimiz bize 'Yaşınızın kıymetini bilin' dediklerinde bizler bu konuyu ciddiye almıyorduk ama şimdi onların dediklerini daha iyi anlıyoruz. Artık aktif futbol hayatımın sonuna geldim. Ligin de sonuna geldik. Orduspor'da ligde kalma adına son şansını kullanmak isteyecek. Matematiksel olarak hala şansları var. Biz de maçı kazanıp, hem yerimizi korumak hem de Beşiktaş'ın olası puan kaybında 3. sıraya oturmak için sahaya çıkacağız. En az puan kaybeden takım daha avantajlı olacak ve biz de en az puan kaybını yaşamak istiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Ordu Yolculuğu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement