Bursaspor'un Yıldızı Taye Taiwo'nun Şampiyonlar Ligi İsteği - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Yıldızı Taye Taiwo'nun Şampiyonlar Ligi İsteği

Bursaspor\'un Yıldızı Taye Taiwo\'nun Şampiyonlar Ligi İsteği

Bursaspor'un Milan'dan kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Taye Taiwo, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'nde oynamalarının takımı büyük hedeflere taşıma adına daha iyi olacağını söyledi.

06.07.2013 19:38

Bursaspor'un Milan'dan kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Taye Taiwo, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'nde oynamalarının takımı büyük hedeflere taşıma adına daha iyi olacağını söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün İtalyan ekibi Milan'dan kadrosuna kattığı tecrübeli sol bek oyuncusu Taye Taiwo, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Milan'dan Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Taiwo, "Benim için önemli bir adım. Taraftarlar bugün mükemmeldi ve beni çok güzel karşıladılar. Yeni başarılar elde etmek için kararlı bir şekilde buraya geldim" dedi.

Kasımpaşaspor'da forma giyen Kalu Uche'nin çok yakın bir arkadaşı olduğunu dile getiren Taiwo, "Kendisini arayarak 'Önümüzdeki sene seninle çok yakın olabiliriz' dedim. O da 'Gelirsen mükemmel olur' dedi" şeklinde konuştu.

"İÇ SAHA MAÇLARININ TAMAMINI KAZANMALIYIZ"

Takım olarak birlik olmaları gerektiğini ifade eden Taye, "Taraftara layık olmak istiyoruz. Takım olup, iyi oynadığımız zaman taraftarlarımızın yüzü her zaman gülecektir. Bu da bizim görevimiz. Takım şuanda antrenmanlara başladı. Bende adaptasyonumu hemen tamamlayacağım. İç saha maçlarının tamamını kazanmalıyız. Bunu başarırsak bizim için her şey kolay olur. Ben hem Avrupa Ligi'nde hem de Şampiyonlar Ligi'nde oynadım. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynarsak, hem taraftar için hem de bizim için, takımı büyük hedeflere taşımak adına daha iyi olacak. Bütün ailemde burada olacak. Taraftarların bana gösterdiği sevgi kararımın doğruluğunu bir kez daha teyit ettirdi" diye konuştu.

Öte yandan Nijeryalı sol bek Taye Taiwo, salı günü takımın Avusturya'da yaptığı ikinci etap çalışmalarına dahil olacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Yıldızı Taye Taiwo'nun Şampiyonlar Ligi İsteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement