Bursaspor Yönetiminin Takıma Olan İnancı Tam - Son Dakika
Spor

Bursaspor Yönetiminin Takıma Olan İnancı Tam

Bursaspor Yönetiminin Takıma Olan İnancı Tam

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, yönetim kurulu olarak Bursaspor'un büyük başarılara imza atacağına inandıklarını söyledi.

03.10.2012 11:56

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, yönetim kurulu olarak Bursaspor'un büyük başarılara imza atacağına inandıklarını söyledi.

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Bursaspor'un her anlamda kurumsallaşması için çalışmaları sürdürdüklerini dile getirdi. Önümüzdeki yıl Bursaspor'un 50. kuruluş yılını kutlayacaklarını belirten Uslu, "50. yıl için hazırlıklara şimdiden başladık. Yönetim kurulumuz kendi arasında seçtiği komite ile Bursaspor'la ilgili olan tüm dernek ve taraftarlarımızla birlikte bir araya geldi. Bunun sonucunda geniş katılımlı bir komisyon oluşturduk. Bursaspor'un büyüklüğüne yakışır organizasyonlar yaparak camiamızı en güçlü biçimde bir araya getirebilmek istiyoruz" dedi.

"BURSASPOR'UN BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞINA İNANIYORUZ"

Takımlarına güvendiklerini ifade eden Uslu, "Yönetim kurulu olarak futbol takımımızın bu sezon büyük başarılara imza atacağına olan inancımız tamdır. Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve idari yapımız yeni hedefler doğrultusunda çalışmalarını en iyi biçimde sürdürebilmektir. Aramıza yeni katılan ve Bursaspor tarihinin en kariyerli yabancı futbolcusu olan Fernando Belluschi ve geçmiş dönemlerde ülke futbolumuzu Avrupa'da tanıtan Tuncay Şanlı ile daha çok güçlü ekip haline geldik" diye konuştu.

"FUTBOLCULARIMIZIN BAŞARILARINI GÖREBİLMELERİ İÇİN TARAFTARIMIZI STADYUMA BEKLİYORUZ"

Futbolcuların başarılarını görebilmeleri için taraftarları stadyuma beklediklerini vurgulayan Uslu, "Geçmiş dönemde şehrin birleşmesi ile oluşturulan atmosferin şampiyonluğa kadar uzandığını hep birlikte gördük. Bu tarihi başarının bu sezon da yakalanması için yöneticiler olarak stadyumdaki desteğiniz ile bütünlüğü sağlayalım" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Yönetiminin Takıma Olan İnancı Tam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement