Bursasporlu Futbolculardan Taraftara Bursasporcell Hattı - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Futbolculardan Taraftara Bursasporcell Hattı

Bursasporlu Futbolculardan Taraftara Bursasporcell Hattı

Bursasporlu futbolcular, yeşil-beyazlı kulübün Avea ile geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği BursasporCell hattını, taraftarlara dağıttı.

23.02.2013 18:43

Bursasporlu futbolcular, yeşil-beyazlı kulübün Avea ile geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği BursasporCell hattını, taraftarlara dağıttı.

Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe Bursasporlu futbolculardan Stanislav Sestak, Ferhat Kiraz, Aziz Eraltay ve Okan Deniz katıldı. Yeşil-beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, futbolcular, taraftarlara BursasporCell hatlarını verirken, etkinlikte yeşil-beyazlı taraftarlar, forma ve hediyeler kazandı.

Etkinlik sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran yeşil-beyazlı futbolcu Ferhat Kiraz, "Bursaspor taraftarlarının takımına ne kadar bağlı olduğunu zaten biliyorduk. Bursaspor'un büyüklüğüne yakışır biçimde bugün yine BursasporCell hattının başlangıcı oldu. Katkıda bulanabildiysek ne mutlu bize. Taraftarlarla futbolcular arasında bir kaynaşma oldu. Bizde bu anlamda buraya geldiğimiz için çok mutluyuz" şeklinde konuştu

Sakatlığının düzeldiğini ve bu haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağını ifade eden Kiraz, teknik direktör Hikmet Karaman için ise, "Şuan için her şey iyi gidiyor. Oda bizim için elinden geleni yapıyor. İnşallah her şey daha iyi olacak" dedi.

Devre arası transferlerinden Aziz Eraltay ise, dün akşam Gaziantepspor ile oynanan karşılaşma sonrası takım otobüsünün taşlanması ile ilgili yaptığı açıklamada, "Cama taş atıldı. Hiç beklemediğimiz bir olaydı ama çok şükür ağır sakatlanan olmadı. Antrenörlerimize vurdu ama Allah'a şükür bir şey olmadı" diye konuştu.

"TARAFTARA BAKMAKTAN MAÇA BAKAMADIM"

Yeşil-beyazlı takıma uyum sağladığını belirten Aziz Eraltay, "Türk vatandaşlığına da geçtim. İnşallah önümüzdeki haftalarda sahaya çıkabilirim. Taraftarı çok beğendim, onlara bakmaktan maça bile bakamadım. Onların yardımıyla maçları kazanacağız" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Futbolculardan Taraftara Bursasporcell Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement