Bursasporlu Hakan: Avrupa'dan Elenmek Bizi Yıktı - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Hakan: Avrupa'dan Elenmek Bizi Yıktı

Bursasporlu Hakan: Avrupa\'dan Elenmek Bizi Yıktı

– BURSASPORLU Hakan Aslantaş, kulübün televizyonuna yaptığı açıklamada, "UEFA Kupası'ndan elenmemiz bizi yıkmıştı" dedi.

09.10.2012 16:41

– BURSASPORLU Hakan Aslantaş, kulübün televizyonuna yaptığı açıklamada, "UEFA Kupası'ndan elenmemiz bizi yıkmıştı" dedi.

"KULÜBÜM VERMEK İSTEMEDİ"

Bursaspor'a transferini anlatarak sözüne başlayan Hakan, önce Konyaspor'dan yeşil beyazlı ekibe gelişini anlattı. O dönemde Konyaspor yönetiminin takımdan ayrılmasını istemediğini belirten Hakan, şöyle devam etti:

"Bursaspor'a gelmlek için, kulübüme yalvardım, diyebilirim. O zaman pozisyon olarak iyiydi Konyaspor. Tek istediğim takım Bursaspor'du. Başka takımlar da çağırdı. Ben o takımları istemedim. Bana çok büyük bir şey kazandırmayacağını düşündüm. Ben Bursaspor'a gidersem çıta atlarım dedim. Yoksa beni vermeyin, dedim."

"FİLM GİBİYDİ"

Transferinin film gibi olduğunu anlatan Hakan, çok istediği bir takımla anlaşma yaptığını belirtirken de şöyle konuştu:

"İlk maçlar pek istediğim gibi olmadı ama sonraki dönemde düzeldim. Taraftarların o zaman beklentisi vardı. Aşağılardaydık. Sıkıntı yaşıyorduk. Alt ligden oyuncu transfer edilmişti ve beklenti fazlaydı. Kötülenecek belki de bir şey aranıyordu. Ben ortaya çıktım."

"BURADA OYNAMAK KOLAY DEĞİL"

Bursaspor'da oynamanın kolay olmadığını sözlerine ekleyen Hakan, "Burada oynamak çok kolay değil. Bu taraftarın önünde kendini çok rahatlatman, sadece iş yapman kolay değil. Çünkü adaptasyon sorunu yaşıyorsun. Herkesin kötü oynama şansı var" dedi.

"HOCAMIZ BİZİ SAKİNLEŞTİRİYOR"

Takım olarak bazen istediklerini sahaya yansıtamadıklarını kaydeden Hakan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bazen istediğimizi yapamıyoruz. Takım olarak bazen olmuyor. Bu seyirci, yönetim arkamızda olduğu anda biz çok başarılı olacağız. Bizim panik yaptığımız anda, hocamız çıkıyor ve bizi sakinleştiriyor. Biz de onu uyguluyoruz. Kötü dönemden hep çıkmayı arzuluyoruz. Bunu herkes istiyor. Biz Bursa'ya deplasmana geldiğimizde, burası nasıl bir yer, diyorduk. Hayatımdaki en önemli şey benim işim. Yani oynadığım kulüp. Burayı yüzde yüz sevmen gerekir. Yoksa oynayamazsın."

"YENİ STAT İNANILMAZ OLACAK"

Yeni transferlerle kadronun güçlendiğini ifade eden Hakan, bu konuda şöyle dedi:

"Kadromuz çok güçlendi. 20 oyuncunun hepsi de hemen oynayabilir. Takım içinde rekabet de var. Bunu bazen sahaya daha iyi yansıtmamız lazım. Yeni stadı görüyoruz. Her gün bir parçası yapılıyor. İnanılmaz olacak. O seyirci ile o stadı inşallah görmek nasip olur."

"1 DAKİKADA 2 GOL"

Avrupa'da Hollanda takımı Twente'ye hatırlatan Hakan, maçtan sonra çok üzüldüklerini vurgularken de şunları söyledi:

"Sezon başıyda ama elenme tarzımız bizi yıktı. Bazen izlerken hatırlıyoruz. Şu an biz UEFA Kupası'ında olabilirdik, diyorum. Bu takım bunu yine başarır. Takım iyi, ortam iyi. İnşallah bu yıl UEFA'ya gidip iyi sonuçlar çıkarırız. Orada elenmemiz bir futbolcunun hayatındaki en olumsuz şey olabilir. Bir daha izleyin, bir daha aklına gelsin, oradaki ortam inanılmaz bir şeydi. O şok etkisi. 1 dakikada 2 gol yememiz inanılacak gibi değil. Futbol bazen, (o maç öyle bitecek) diyor ve öyle bitiyor." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Hakan: Avrupa'dan Elenmek Bizi Yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement