Büyükşehir Belediyespor'un Antrenörü Altar Tunçkol Oldu - Son Dakika
Spor

Büyükşehir Belediyespor'un Antrenörü Altar Tunçkol Oldu

Büyükşehir Belediyespor\'un Antrenörü Altar Tunçkol Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, eski antrenörü Altar Tunçkol'la 1 yıllık sözleşme imzaladı.

20.06.2012 12:21

Antalya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, eski antrenörü Altar Tunçkol'la 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Antalya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, sözleşmesi sona eren antrenörü Dragon Sakota'nın yerine 2009-2010 sezonunda birlikte çalıştığı Altar Tunçkol ile anlaştı. Altar Tunçkol, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı törenle 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

"KENDİSİNE GÜVENİYORUZ"

Antrenörü belirleyerek transfer sezonunu başlattıklarını belirten Başkan Recep Tokgöz, "Bu yıl 2009'da beraber çalıştığımız Altar Tunçkol ile anlaştık. Takımımız için en iyisi olduğuna inanıyorum. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hedefimiz play off'a girmek. Kendisine güveniyoruz. Bundan sonra hocamızın görüşleri doğrultusunda yeni bir takım oluşturacağız" dedi.

"YUVAYA DÖNDÜM"

Yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Tunçkol, "Bıraktığım yerden devam edeceğim. İyi bir takımla, basketbol severlere güzel basketbol seyrettireceğiz. Alt sıralardan kurtulup, play off'a girmek için mücadele edeceğiz. Hızlı, mücadeleci, göze hoş gelen bir basketbol oynatmayı hedefliyoruz. Geçen yıldan iyi oyuncuları tutup, 2-3 tecrübeli oyuncu alacağız. Yanlarına genç oyuncuları monte ederek, doğru Amerikalı oyuncular seçip iyi bir takım kuracağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Büyükşehir Belediyespor'un Antrenörü Altar Tunçkol Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement