Çakır İngiltere'ye Bomba Gibi Düştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çakır İngiltere'ye Bomba Gibi Düştü

Çakır İngiltere\'ye Bomba Gibi Düştü
06.03.2013 11:02  Güncelleme: 11:12

İngiliz basını, Manchester United - Real Madrid maçının ardından Cüneyt Çakır'a sert tepki gösterdi.

İngiliz basını, Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Manchester United - Real Madrid maçının ardından karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'a sert tepki gösterdi.

İngiltere'nin saygın gazetelerinden Independent, "Cüneyt Çakır, Nani'ye kırmızı kart göstermekte haklı mıydı?" sorusunu sorarak okuyucuları için bir tartışma platformu açtı. Guardian gazetesi ise Türk hakemin Nani'yi oyun dışı bırakması kararına Man United'in teknik direktörü Ferguson'un oldukça öfkelendiğini yazdı.

DAILY MAIL: "ÇAKIR, OLD TRAFFORD'U ŞOKE ETTİ"

Nani'nin oyun dışı kalması ağır bir karar gibi görünse de Rafael'in de kırmızı kart görmemesinin ManU için bir şans olduğunu yazan Dail Mail gazetesi, "En iyi hakemlerin sürprizlerden kaçındığı söylenir, bu hakem açıkça bu söze katılmıyor. Çakır, Old Trafford'daki bütün kalabalığı şoke etti" ifadesini kullandı.

THE SUN: "FERGUSON ÇILGINA DÖNDÜ"

İngiltere'nin en çok okunan tabloid gazetelerinden The Sun ise, Nani'nin oyun dışı kalmasıyla Ferguson'un çılgına döndüğünü yazarken, "Paramparça" başlığını kullandığı haberinde, Ferguson'un asistanı Mike Phelan'ın "Teknik direktör çok öfkeli. Şu anda kararı konuşmak için uygun durumda değil" sözlerini aktardı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çakır İngiltere'ye Bomba Gibi Düştü - Son Dakika


Advertisement