Capello: Messi, Ronaldo'dan Daha Yaratıcı - Son Dakika
Spor

Capello: Messi, Ronaldo'dan Daha Yaratıcı

Capello: Messi, Ronaldo\'dan Daha Yaratıcı

Dünyaca ünlü İtalyan Çalıştırıcı Fabio Capello, Lionel Messi'nin Cristiano Ronaldo'dan daha yaratıcı futbol oynadığını düşünüyor.

18.01.2014 17:29

Rusya Milli Takımı'nın teknik patronu Fabio Capello, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'ya büyük saygı duyduğunu ancak Messi'nin Ronaldo'dan daha yaratıcı bir futbolcu olduğunu söyledi.

MARCA'ya konuşan İtalyan teknik adam, "İkisi de birer fenomen. Cristiano fiziksel olarak çok güçlü, çok sağlam. Messi ise çok daha yaratıcı. Bu iki oyuncudan birine sahip olmanız demek her maçı her an çevirebilirsiniz demek." ifadelerini kullandı.

REAL'İN HALA ŞANSI VAR

La Liga'da liderlik yarışını da değerlendiren Capello, " Real Madrid'i ligin favorisi olarak görüyorum. Ne olacak göreceğiz. Barcelona'da Gerardo Martino'nun gelişi takıma farklı bir etki yaptı. Artık daha hızlı oynuyorlar. Gol atmaya ve ofansif oynamaya devam ediyorlar, ancak bence oyuncular hala hocalarına alışma aşamasındalar." diye konuştu.

Sezon sonunda Real Madrid'in gülen taraf olacağını düşünen İtalyan çalıştırıcı, "Çok sıkı bir yarış olacak, ama son gülen Real olacak. Ligi analiz ettiğinizde Barça ve Real'in şansı Atletico'ya oranla çok daha büyük, ama Atl. Madrid de bu yarışa sonuna kadar ortak olacak o ruh var!" dedi.

DÜNYA KUPASI KIŞIN OYNANMALI

2022 Katar Dünya Kupası'nın hava şartlarından dolayı yazın oynanmayacak olmasını mantıklı bulan Capello, "Ülkenin hava şartlarına bakıldığında böyle olması lazım. Hem futbolcular hem de taraftarlar için en makul karar bu. Böylece herkes turnuvanın tadını çıkarabilir." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Capello: Messi, Ronaldo'dan Daha Yaratıcı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement